Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben er-5 motorumla pazar alışverişi yapmıstım baya uzun bir mesafeydi ve sadece file tutuyordu karnıbaharından tutun domates biber hersey vardı.Sürekli sağa sola kayıp duruyordu ve herkez ısıklarda bana bakıyordu
motorlu tırpan taşımıştım. hem de motoru sırta takılan ayrı spiralli borusu olan büyük tiptendi babamın mesleği gereği biçok kez tekrarladım bunu hatta
gts 250 ile 120cmlik akvaryum poşet içinde akvaryum balığı 2 iguana bir papağan bursadan inegöle taşıdım.sanırım aralık gibi falandı hava soğuktu dükkana gittiğimde balıklar ölmüştü :salut:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bisiklete binmeye parkura gidiyordum gözüm kesmedi 20 km yol pedal çevirmeyi dağ bisikletini selenin arkasına yerleştirdim tasıdım motoru bırakıp biraz bisiklete bindim sonra aynı halde tekrar qeri 20 km yol geri : )
Geçen bayağı bi market alışverişi taşıdım PCX le.. AN125KH ye alışınca ayak koyma yerindeki benzin deposuna lanet ettim..
Sığan poşetleri sele altına, kalanını ayak altıma düşmesinler diye birbirlerine bağladım sarkıttım ve poşetin tutma yerlerini anahtarlığıma bağladım
SS kullanıyor gibi gelmiştim eve kadar