Motorunuzda En Garip Ne Taşıdınız...

odun taşıyorum. Arkaya tekerlekli kasa bağlıyom. Bide tarlada. Traktör girmiyo. Çok iyi bi çözüm. Rampalar biraz yoruyo motorumu :)

Ben er-5 motorumla pazar alışverişi yapmıstım baya uzun bir mesafeydi ve sadece file tutuyordu karnıbaharından tutun domates biber hersey vardı.Sürekli sağa sola kayıp duruyordu ve herkez ısıklarda bana bakıyordu :)

motorlu tırpan taşımıştım. hem de motoru sırta takılan ayrı spiralli borusu olan büyük tiptendi :p babamın mesleği gereği biçok kez tekrarladım bunu hatta :D

gts 250 ile 120cmlik akvaryum poşet içinde akvaryum balığı 2 iguana bir papağan bursadan inegöle taşıdım.sanırım aralık gibi falandı hava soğuktu dükkana gittiğimde balıklar ölmüştü :salut:

cbf 250 ile kafes içinde bir çift kanarya taşımıştım 5km çok ürkmüşlerdi yazık bir müddet ötmediler
birinin adı harley diğerininki davidson du

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bisiklete binmeye parkura gidiyordum gözüm kesmedi 20 km yol pedal çevirmeyi dağ bisikletini selenin arkasına yerleştirdim tasıdım motoru bırakıp biraz bisiklete bindim sonra aynı halde tekrar qeri 20 km yol geri : )

Geçen bayağı bi market alışverişi taşıdım PCX le.. AN125KH ye alışınca ayak koyma yerindeki benzin deposuna lanet ettim..
Sığan poşetleri sele altına, kalanını ayak altıma düşmesinler diye birbirlerine bağladım sarkıttım ve poşetin tutma yerlerini anahtarlığıma bağladım :D
SS kullanıyor gibi gelmiştim eve kadar :)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
6 çuval tahta ve 1 artçı taşıyan scoter gördüm. 2 hafta kadar önce

erol resim çek erol.............. ben dedemi taşıdım 1000rr la ama o zamanlar foto çekmeyi sevmiyordum...

Ben babaannemi taşımıştım. Hayatımda daha garip bir motosiklet yolculuğu olacağını sanmıyorum :cherry:

geçen yaz 5 tane pc kasası taşımıştım yaklaşık 5 km gibi ama canım çıktı iple bağlamıştım ama yinede pek sağlam değildi düşürmeden götürdüm :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar