Motorunuzda En Garip Ne Taşıdınız...

ARKADAŞLAR BEN YILLARCA KURYELİK YAPTIM... MOTORUMDA ÇOK GARİP ŞEYLER TAŞIDIM... KÖMÜR, ODUN , SOBA , KOLİLER VS. VS... ANLATSAM SAATLERCE OKURSUNUZ... MALUM TÜRKİYEDE YAŞIYORUZ... CBF 250 LİM İLE TAŞIDIĞIM KOLİLERİN RESMİNİ ÇEKMİŞTİM... 2,5 SENE ÖNCE... BUNA BAKIN VE SİZDE GARİP NE TAŞIDIYSANIZ YAZIN... YORUMLAR İÇİ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

ARKADAŞLAR ÇANTADA DOLUDUR.... MOTOR VİTES ARALARINDA BİLENE YÜK SEBEBİYLE TEKTEKERE GELİYORDU....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sewgilimi taşıyorum sadece:p

:queen:HeHe Koli tasınabilir ama soba acayip bence :)

Ben bi keresinde kızın birini tasımıştım beni cok etkilemişti :)

bisiklet sonra dalgıç malzemeleri jeneratör (tekne) daha warda şu an aklıma bu kadarı geliyor :)

Ben de ne taşımadımki CBR600F ile:

Mutfak evyesi (lavabo), ufo ısıtıcı ve ayaklığı, raf, mini klima, abajur..

Aklıma gelenlerden sadece birkaçı. :)

oooooooooo ; Hüso bey ; Sen yaşıyo musun yahu ? Hala benm motoru satacaksın ; 5 kağıtcı seni :mrgreen:

Şimdi Ban yeme niyetinde değilim ; biliyosun paylasınca her detaya giriyorum :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oooooooooo ; Hüso bey ; Sen yaşıyo musun yahu ? Hala benm motoru satacaksın ; 5 kağıtcı seni :mrgreen:

Şimdi Ban yeme niyetinde değilim ; biliyosun paylasınca her detaya giriyorum :queen:

ya şekerim hiç sorma işler kötü gidio.benm cıbırda kaldı:pale:ama umudunu yitirme.bu arada sölesene neyi etkiledi:p

LCD taşımıştım!..
çok sağlam bağlamama rağmen düştü düşecek diye yusuf yusuf geldim 15km'lik yolu! :queen:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
2 adet halı + anneannem sene 1995

heheh, Arkadaş,
belki kendimi tekrar etmiş olacağım ama, geçtiğimiz hafta sonu 350 YTL değerinde ki market alışverişini taşıdım. Marketin taşımaya yardımcı elemanı ile motorun başına geldik, ''Araba hankısı abiğ'' dedi:mrgreen: Ben de ahanda diye moturu işaret ettim. Boş boş baktı ne dediğimi anlamadan:) Sonra ben ''Şaşırdın değil mi?'' diye sordum. gayet ihtiyatlı bir nezaketle. ''Almaz bu motur ben onun için şeyettim'' falan dedi. sonra sen git dedim gitti. Ama farkındayım uzaktan kesiyor. Ben tek başıma malzemeleri yükledim, bastım eve:mrgreen: Yalnız, o çalışan kardeşimin yüzü şahaneydi onu diyeyim:queen:

Arkadaşlar Resimler Yokmu... Resimli Olsa Inanın Daha Ilgi çekici Olurdu....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar