Motorunuzda En Garip Ne Taşıdınız...

Ben O Resimdeki Sucuda Daha Kötüsünü Gördüm..üç Arkaya üç Te önüne Almıştı... Activa Demir Kasa Olmasa Ikiye Ayrılır...

150 schooter ile 1 metre akvaryum taşıdım,televizyon taşıdım,algida şemsiyesi taşıdım,5 kişi binip halı sahaya gittik,5 aylık köpeğimide taşıyordum..schooter ın warsa birde Türksen hereşyi taşırsın xD

çeşitli kombinasyonlar haiz. Ancak bunları taşırken ki mesafem daha da komik :) Suadiye - Koşuyolu :cherry: Cadde' den tabii ki qeçmedim... E-5' i kullandım :)

Elektrik süpürqesi ( tüm aparatları ile ) + vileda + artçı
tıka basa dolu tatil bawulu + artçı

:)

.

Son düzenleme:
90 * 90 ebatlarında duş küveti ve el arabası motor ise ramzey 50 cc ufak motor tanesi 50kg den 4 adet zifiri kağıt işaatlarda kullanılıyor motorun dreksiyonu nerdeyse dönmeyecek kadar ağırlaşıyordu bunları yükleyince :mrgreen:

3 tane kız :D 1 de ben hepsi mini etekli en garibide aynı anda 4 motor vardı işte

3 tane kız :D 1 de ben hepsi mini etekli en garibide aynı anda 4 motor vardı işte

bu dediğine kendin inandıysan söz bende inancam :farao:

ben 2 kız taşımıştım en fazla hemde pantolonlu başka motorda yoktu etrafta kendimi çok kötü hisssettim senin yüzünden :p :mrgreen: :mrgreen:

ben hariç 3 kız taşıdım bi de aynı anda çantada mangal we saz arkdsları :wiinkk:

2 kız taşıdım 3 e cıkamadım malesef :) gecenlerde 5e10 kalas taşıdım 2 mt fln benim birader 70 ekran tv taşıdı cupperla:D

ARKADAŞLAR BEN YILLARCA KURYELİK YAPTIM... MOTORUMDA ÇOK GARİP ŞEYLER TAŞIDIM... KÖMÜR, ODUN , SOBA , KOLİLER VS. VS... ANLATSAM SAATLERCE OKURSUNUZ... MALUM TÜRKİYEDE YAŞIYORUZ... CBF 250 LİM İLE TAŞIDIĞIM KOLİLERİN RESMİNİ ÇEKMİŞTİM... 2,5 SENE ÖNCE... BUNA BAKIN VE SİZDE GARİP NE TAŞIDIYSANIZ YAZIN... YORUMLAR İÇİ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

ARKADAŞLAR ÇANTADA DOLUDUR.... MOTOR VİTES ARALARINDA BİLENE YÜK SEBEBİYLE TEKTEKERE GELİYORDU....

nee nee:D pendik 19 mayıs caddesi vayy bee:DD

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Büfeler için olan Şu tost makinesini tasımıdtım,Moıtorumu çizdi zaten,hala duruo izler

uzatma tijli buşakleli elastomer yataklı muf bağlantılı bir adet vana
40'lık,50'lik,63'lük birer adet flanşlı vana
5m'lik 50lik PVC boru
100 adet çelik dübel

bütün bunları mondi 125 zn ile aynı anda taşıdım

walla yeğene köpek almıştık yavru koyduk kutuya onu taşıdık, hayvan bi ara çıkardı kafayı etrafı seyrede seyrede geldik hoşuna bile gitti hiç sesi bile çıkmadı.

Ben bu motorum ile odun taşımıştım yeğenime sünnet yatağı yapacaktık 10-15 tane çıta gören bi kere daha bakıyor

Son düzenleme:
fidan,pc, sağlam bir market alışverişi, halı, 100cm e 80 cm reklam panosu,çanak anten, ... taşımıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar