motorunuza oğlummu, dersiniz kızımmı ?

Motosikletinize nasıl hitap edersiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    57
Benim motosikletimin ismi Siyah İnci.Eğer bizim gramerimizde de zamirler cinsiyete göre değişseydi ben de erkek olarak belirtirdim.Zaten (kadın düşmanı değilim ama) at,köpek,kedi gibi hayvanlarda da erkek olmasını tercih ederim. Sonuçta bir güç olayı var.Kadın erkek eşittir ama erkekler daha eşittir:queen:

Ben de delilerden biri olaraktan motoruma isim vermiş durumundayım : Guenhywar. Guenhywar, mistik (daha doğrusu astral) siyah bir panter. Benim ki de erkek bir panter yavrusu :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hiç bişey demedim bugüne kadar, yani o bi canlı değil ki. Yeri geldiinde satıyorsun, kızdıında vuruyorsun. Yada bi arkadaşına emanet edebiliyorsun. Çok da abartmamak lazım, o bir alet. Önemli olan bizdeki motorcu ruhu :)

yakın zamanda olacak ınsallah ve benım makına manyak dıye tabır ederım herhalde ıllakı cınsıyet ıse oglummmm

bazen kızım bazen de asya derim bazen de aslan dediğim de olur işte o an bu üçünden hangisi aklıma gelirse

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"aşk" .... çünkü gerçek aşk sadece o :joker: ve cinsiyeti yok aşk işte o kadar :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başka bişi derimde oda burya yazılmaz:queen:
ama bundan önceki motorumla yoldan gelince öperdim direksiyonunu:silent:

kızım diyom. Motor çekmemeye başlarsada arkadaşlara "kızım yoruldu" filan diyom:mrgreen:

ben motoruma or.spu diyorum..çünkü hep diger motorlara arkadan vurduruyo...(yani çarptırıyo)....(yani çarpışıyo bea anla işte)...:queen:

Eyong' Alıntı:
Hiç bişey demedim bugüne kadar, yani o bi canlı değil ki. Yeri geldiinde satıyorsun, kızdıında vuruyorsun. Yada bi arkadaşına emanet edebiliyorsun. Çok da abartmamak lazım, o bir alet. Önemli olan bizdeki motorcu ruhu :)

Katılıyorum.

Motosikleti
Su Motoru
Ben bir oğlana binmektense kıza binmeyi yeğelerim. Onun için "kızım" diyorum :cherry: ...

Birini motosikletine "Rus Motoru" derken duydum, yeni tanıştığım eski bir motorcuda BMW'sine "Pancar Motor" diyordu.... :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar