Motorunuza Bayram hediyesi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşlar motorunuza yani biricik aşkınıza bayramlık ne aldınız. veya ne hediye almayı düşünüyosunuz?? yoksa düşünmüyomusunuz? küstürmeyin sakın:cherry:

ben harley tipi gidon sipariş ettim bu onun çok hoşuna gidecek.

bide bayramdan önce bi pasta cila ( hamam sefası ) yaptımmı deyme motorumun keyfine :)

Mersin İl Temsilcisi
onun en büyük hediyesini zaten veriyorum. ona kadın olduğunu hissettiriyorum ya...

:cherry: heheeee ben de bi pasta cıla(hamam sefası)bi güzel içini ciğerlerine temiz hava gitmesi için bujisini hava filtresini yağını değiştirir pabuçlarını kontrl ederim (hava basınçlarını)bide elektrik aksamını kontrol ettimmi sağlıklı bir bayram geçirir sapasağlam zinde nereye isterse oraya gider sağlıklı olması benim en büyük amacım:)motorumu seviyorum ama o beni sevdiğini çok belli etmiyor arada bi gösteriyor ama ellettirmiyor:mrgreen: olsun varlığı yeter::xblink::

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
En güzelinden ışıl ışıl bi xenon far alcam :) canımın icisi :)

valla ben bi iç dış yıkama yapacam :queen: sonrada bi servis bakımı yağlar falan filan gibi işleri baktırırız sonrada bi sahil manzarasına 2 yudum çay içeriz ( o bakar ben içerim :queen: ) ondan sonrada ağır ağır istanbul sokaklarının tozunu atarız bide dişi 125 zn bulduk mu tamam :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben benzin alcam:p

hemide 98 oktan:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
extradan bide katkı at içinede karbüratörü bayram etsin:queen: :queen:

onu otekı bayramda yaparım artık:queen:

bizim veledi berbere götürücem (500 km bakımı) rodajdan sonra da sünneti olucak inş. (egzostları açtırıcam olduda bitti maşallah) :queen:

hakkaten herkese bi şeyler alıyoz. ona almasak ayıp olur.
çanta alayım bari gaza geldik.

Bende şöyle bi bakıma götürücem 2000 km herşeyine baktırıcam üstüne üstlük birde depoyu fulleriz sonrada onu gezmeye çıkratırım. :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bande aldım. yağmurluk ama kendime. napalım herşey onun için:queen: haaa bide probiker bot ve eldiven aldım...... amma masraflı motormuş yaaaaaa:queen: :queen: :queen:

bende alarım alcam motoru cok sevindircektir birde temiz hava icin hava filitresini degiştircem..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar