motorun peşinde sürüklendim !!!

ryan82' Alıntı:
gecmıs olsun valla aman kardes dıkkat bıraz bu arada cevrede hatun falan varmıydı boxer la kaldıgında:queen:

yoktu ve iyi ki yoktu.olsalardı üstüme atlarlardı :p :p :queen:

:))) aynısı eski scoter la benim başıma geldi motorun yanındaydım bende :((
arkadaş gaza bir asıldı bende gazı tutayım derken daha çok gaza asıldım ancak bi arabaya vurarak durdu motor allahtan adam iyi niyetliydi sorun çıkarmadı ...tabi gitarım bir yerde ben bir yerde motor bir yerdeydi pantul yırtılmıştı:)) en çok güldüğüm anlardan birisiydi ..o gunden sonra asla motorun üzerine binmeden çalıştırmam motoru bu da tecrube oldu işte...

TOTTİ' Alıntı:
:))) aynısı eski scoter la benim başıma geldi motorun yanındaydım bende :((
arkadaş gaza bir asıldı bende gazı tutayım derken daha çok gaza asıldım ancak bi arabaya vurarak durdu motor allahtan adam iyi niyetliydi sorun çıkarmadı ...tabi gitarım bir yerde ben bir yerde motor bir yerdeydi pantul yırtılmıştı:)) en çok güldüğüm anlardan birisiydi ..o gunden sonra asla motorun üzerine binmeden çalıştırmam motoru bu da tecrube oldu işte...

Ben de böyle bişey acaba başkasının başına geldimi acaba die merak ediyordum.Paylaştığın için saol.Sen de ucuz atlatmışsın :)

geçmiş olsun kardeş. amatör bi kamera senin olayı kaydetmemiştir inşallah. düşünsene görüntülerin internette dolaşıp ya da tv'de ana haber bültenlerinde yayınlandığını. meşhur bile olursun belki :mrgreen: fenamı olur. şaka bir yana tekrar geçmiş olsun.

çok gecmiş olsun:rendeer:
cok daha buyuk bir şeyler de olabilirmiş, ucuza atlatmışsın.
gercekten de hem trajik:cyclopsan , hem de komik:)
bu son kazan olur umarım...

iyi ki kazadan sonra biri çıkıp "sapığa bak donla sokakta dolaşıyor" diye dövmemiş seni :)

kaza geliyorum demez

once gecmis olsun. Dikkatli olun yav.. Beterlerinden saklasin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaaa sen misin elin motorunu hakir gören Allahın sopası yok. İşte böle don paça kalıverirsin orta yerde.:rendeer: :cherry:
Şaka bi yana büyk geçmiş olsun.

en kötü kazamız böyle olsun .ki bu bile aslında hafife alınacak birşey değil.
Arkadaşlar , dün gittim arabalar için ecza çantaları varya onların ufak boyutlu olanlarından aldım ve öndeki sosis çantamın içine koydum neolur neolmaz.bana yaramazsa bile bi başkasının işine yarayabilir herkese tavsiye ederim..

çok geçmiş olsun :rendeer:
:queen: :queen:allah beterinden korusun hahaha ay biri beni durdursun tutamıyorum kendimi hehehehehe

Bu kazanin aynisini 14 kez gozlerimle gordum... Bu hep olan birsey.. Onun icin motora acemi olan arkadaslarima surmeyi ogretirken ilk soyledigim sey bu oluyor: "Asla motor calisirken motordan inip gidonu tutmayin cunku motordan inerek motorun yanında dururken motoru gidonundan tutarken eliniz gazda oldugu icin farkinda olmadan gaz verip şahlandırabilirsiniz, motor gitmeye calisirken de icgudusel olarak motoru zaptetmeye, tutmaya calistiginizda da gazı daha da fazla açarak motorla birlekte yere kapaklanabilirsiniz" diye hep tembihlerim.

Kontağı kapatmadan motordan inip kazayla gaz açmak herkesin düştüğü bir hata... Çok komik oluyor ama çok sakat birşey.. Hatta yine şahit olduğum birisi bu şekilde kazayla gaz verip şahlanan motorun yanında koşturmuştu, motor kendi kendine tek teker yapmıştı.. motor yanında tek teker yaparak giderken artık gidonu bırakmıştı ve motor 4-5 metre sonra tek teker yaparken yere serilmişti.. :mrgreen: Aman dikkat...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar