motorun peşinde sürüklendim !!!

Dün akşam evin önünde benimle aynı model motosikleti olan bi arkadaşla takılıyorduk.Muhabbet filan derken onun motorun geç marş aldığını söyledi.Ben de hahahaha baK benim motor hiç sorun çıkarmıyo du bak sana bi göstereyim dedim.Motorun yanında durdum kontağı çevirdim marşa bastım biraZ da gaz verdim ama o biraz dediğim gazla motor bi anda fırladı.Ben yanında dururken motor fırlayınca elciği tuttuğum için bi anda motor tam gaz fırladı ve bende yanın sürüklendim.Ne motoru bırakabildim ne durdurabildim.En kötüsü de yolun kenarından direk o şekil caddeye fırladım Allah tan araba geçmiyordu.İşin en komik tarafı otopark demirleri vardı ben motorun yanında sürüklenirken kotpantolonum o demire takılmış yırtılıp üzerimden çıkmış.Kazadan sonra kendime bi baktım yolun ortasında boxer la kalmışım.Tabi sol ayağım iptal oldu.Diz , baldır , bacak yara içinde.Yine de ucuz atlattığımı düşünüyorum.Olaydan sonra yarım saat gülme krizine girdik :p Aman arkadaşlar bi anlık dikkatsizlikten başıma neler geldi.Çok dikkatli olun lütfen :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun. Gülsem mi ağlasammı karar veremedim.

Bu meretler vitessiz, dikkatli olmak gerekli.

teşekkürler herkeze.İyi ki evin önündeydim başka yerde olsaydım boxer la motosiklet kullanan birini yollarda görebilirdiniz :queen:

Aynı kazayı eşim 50tt ile yaptı. Yangın musluğuna ve çöp variline bindirdi. Motorun camı yüzünde parçalandı, neyse ki bir kaç sıyrık ve morlukla atlattı. İyi ki pantolonu bir yere takılmamış. :mrgreen:

Sonuçta kötü bi kaza ama sana bişey olmamış birazda komik olmuş, aman diyim dikkatli ol kemerini sıkı tut altınada 2 tane boxer giy, biri çıkar diğeriyle idare eden, geçmiş olsun tekrar :mrgreen:

geçmiş olsun...
arkadaşının nazarı değmiş..motora kurşun döktür...
nolmaz noolmaz....korumalı boxırlar var onlardan giy...:p

çok geçmiş olsun arkadaşım,
benzer bir olayı benim arkadaş yaşamıştı kışın,
olay günü forumda benzer bir olayı okumuş, kendisini uyarmıştım ama tam 4 dakika sonra motorumu elinden kaçırdı. otoparktaydık kendisi solak olduğundan motoru bırakamadı, motor ilerledikçe gaz verdi ve otoparktaki bir bisiklete çarptı bunlar birkaç saniye içerisinde yaşandı :cherry:
kendisi birazdan yazar kim olduğunu :)
dikkatli olalım, olmayanları uyaralım :bounce: ama biz uyardık da ne oldu di mi? :pr:

:rendeer:

:rendeer: geçmiş olsun kardeş hem komik hem üzücü aman dikkat et kendine ha bu arada bari bagaj kısmında bi pantalon falan taşı

:sunny: ::23343::

Super Moderator
geçmiş olsun :rendeer:
en büyük kazan bu olur inş. :wiinkk:
bi kazaya güleceğim aklıma gelmezdi, kamera şakası gibi walla:queen:

Geçmiş olsun, komik bir kaza ama bundan sonra motoru sehpada çalıştır.

İşin kötüsü ufaktan evdekileri hazırlamaya başlamıştım seneye R6 alayım die.Annem sen bunu tutamıyosun R6 yı bağlasan durmaz hahahahahahahahah dedi.Arkasından yok sana R6 git bisiklet al dedi.Çok bozuldum yaa:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar