- Konu Yazar
Dün akşam evin önünde benimle aynı model motosikleti olan bi arkadaşla takılıyorduk.Muhabbet filan derken onun motorun geç marş aldığını söyledi.Ben de hahahaha baK benim motor hiç sorun çıkarmıyo du bak sana bi göstereyim dedim.Motorun yanında durdum kontağı çevirdim marşa bastım biraZ da gaz verdim ama o biraz dediğim gazla motor bi anda fırladı.Ben yanında dururken motor fırlayınca elciği tuttuğum için bi anda motor tam gaz fırladı ve bende yanın sürüklendim.Ne motoru bırakabildim ne durdurabildim.En kötüsü de yolun kenarından direk o şekil caddeye fırladım Allah tan araba geçmiyordu.İşin en komik tarafı otopark demirleri vardı ben motorun yanında sürüklenirken kotpantolonum o demire takılmış yırtılıp üzerimden çıkmış.Kazadan sonra kendime bi baktım yolun ortasında boxer la kalmışım.Tabi sol ayağım iptal oldu.Diz , baldır , bacak yara içinde.Yine de ucuz atlattığımı düşünüyorum.Olaydan sonra yarım saat gülme krizine girdik
Aman arkadaşlar bi anlık dikkatsizlikten başıma neler geldi.Çok dikkatli olun lütfen :cat: