motorun peşinde sürüklendim !!!

abi çok geçmiş olsun ya... bende daha yeni kaza yaptım daha yaralarım iyileşmedi...
benim motor yansehpa açıkken vitese geçmiyo vitese dokunur dokunmaz stop ediyo... ve hatta vitesteyken çalışmıyo bile adamlar her tarafına koruma yapmışlar senin olayını düşünüp tabi scooterlarda iş değişiyo ne se çok çok geçmiş olsun nazara gelmişsin sende :rendeer:

geçmiş olsun allah acil şifalar versin motor işi çok dikkat istiyo bi anlık dalgınlık dikkatsizlik insanın hayatına maal olabiliyo.

büyük geçmiş olsun traji komik kaza diye buna derler.
daha beterlerini yaşamaman dileği ile.
mt.izmir den selamlar.

çok çok geçmiş olsun gerçekten çok komik bi olay gelmiş başına kardeş..kafamda canlandırıyorumda hala gülüyorum...
artık bundan sonra gazı daha dikkatli acarsın:mrgreen:
bide seninkilere aslında sey diyebilirsin..R6 vitesli onda böyle bişi olmaz ben size gerçekleri göstermek için filan böyle bi hareket yaptım filan ne biliyim işte..
--abi hala sırıtıyorum ya--tekrar geçmiş olsun en kötü kazan bu olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
birader çok geçmiş olsun
ama okurken gülmekten dagıldım :)

Geçmiş olsun arkadaşım:rendeer:
Strip bi kaza olmuş anlaşılan:p
Allah beterinden saklasın.

adosonic' Alıntı:
çok çok geçmiş olsun gerçekten çok komik bi olay gelmiş başına kardeş..kafamda canlandırıyorumda hala gülüyorum...
artık bundan sonra gazı daha dikkatli acarsın:mrgreen:
bide seninkilere aslında sey diyebilirsin..R6 vitesli onda böyle bişi olmaz ben size gerçekleri göstermek için filan böyle bi hareket yaptım filan ne biliyim işte..
--abi hala sırıtıyorum ya--tekrar geçmiş olsun en kötü kazan bu olsun

evet bende direk vitesli olsaydı olmazdı filan dedim ama beni o halde gören herkez koptuğu için pek sesimi duyuramadım.Dizlerim hala acıyo yav.En yazkın zamanda dizlik alıcam :pr:

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Annen nin söyledikleri ayrıca koparttı beni hala gülüyorum yaa:queen:

çok geçmiş olsun senin motor biraz başına buyruk herhalde arada bir kırbaçlada kafasına göre hareket etmesin.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Gecmis olsun. Artik zebra modeli pijama giymek lazim pantolonun altina. Baya bi korunakli olur. :)

gecmıs olsun valla aman kardes dıkkat bıraz bu arada cevrede hatun falan varmıydı boxer la kaldıgında:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar