Gecmis olsun. Gecmis de zaten! :mrgreen: Eskisi gibi olmus :cat:
Kaza nasil olmustu? Biraz ayrinti verebilir misin? :silent:
tabiki=)) yha ben caddebostana gıdıodum aksam ıftardan snra GASS a ugrucaktım mont fln bakıcaktım snra gıtmem gerekıodu oraya kucukyalıda bı yerden u donusu yapıp maltepe ye gecıcektım snra ısıklarda gectm yesılden bndn snra kırmızı yandı bnmde sol ayna bozuktu arkamı goremıodum sag ayna da sol taraftan gelen arabaları gostermıodu... bı yrde arkamda kmse yk sandım 60 la gıdıodum frene bastm yawasca tam wıtes dusuruodum dusurmeme kalmadı yandan bı ara bana gırdı fırlattıı motoru fln Allahtan kask mont war ustumde motora ztn gırdgnde koruma demırı bacagmı korudu o olmasa kırılmıstı Allah Korusun... işte snra motor kaldırıma fln wurmus param parcaydı orda ama mekanızmada fln sorun yk depoda fln hem parcalar kırılmıs camurluk ayna far km saati ws bu tur seyler... işte ben yerde suruklendm 10 sanıye kadar kalkamadım... dustgmde kmse yktu 2 sewgılı geldı yardıma... erkek olan yaklastı ayaga kalktm bacagm cok kotu agrıdıgnı kanadgını farkettm yuruyemeden atladım belıne yardım fln ettıler su fln werdır... ÖKÜZÜN BİRİDE ALLAHIN ÖKÜZÜ bna gelmıs dıokı bu camurlluk plastık lan ztn kaza yapmısım canım burnumda de get =))=))

nyse ıste aradm kuzenı geldıler fln polıs cagırmadık 1 hafta ewde yatcagma sarılı bacak göğsüm zedeli bilegım ıncık sokakta gezdım gene cafe nargıle su bu=))=))

öle suan anlatrken bıle kotu oldm ama gözlerm doluodu cok kotu psıkoloji Yüce Rabbim kimseye yaşatmasın İnşallah Amin...
walla kardes benim adsl çok yavas biras bekledim foto yüklenir diye ama bişiy göremeyince siteye yükleme hatası olabilir diye düşündüm kusura bakma
büyük geçmiş olsun sende bişiy yokya motor tamir olur önemli olan o tatlı canına bişiy olmasın..
ALLAH KORUSUN..
öyle kardeş tabi dgru...Estafurullah ne kusuru... oldu bıttı ya yeter o psıkolojı cok kotu ama 2 gun agladım hep aklımdan 1 sanıye cıkmadı o dusmem kalkmam kask cıkaramamam yuruyemeyıp bı abıye sarılmam :salut::salut::salut::salut::salut::salut: