MotoruN Kazadan sonraki Resimleri...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu 2. geçirdiğim kaza ramazanın 2.günü olmuştu... resimlerini paylaşmak istedim ölee Sizinle... (= (= (=

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
iide foto nirde zembillemi incek ah bide foto koysan şekil olur..

Forumdan Uzaklaştırıldı
foto ztn warkı nası goremıosun:S

ramazan bayramının 2. günü bende kaza yaptım.ama ben hala motoru yaptıramadım:pr::pr::pr: geçmiş olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hadı yaa :(:( eyvallah snada gecmıs olsun bea abi:( bn 1.5 2 ay once cıkarttmm tamırden

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Gecmis olsun. Gecmis de zaten! :mrgreen: Eskisi gibi olmus :cat:

Kaza nasil olmustu? Biraz ayrinti verebilir misin? :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
walla kardes benim adsl çok yavas biras bekledim foto yüklenir diye ama bişiy göremeyince siteye yükleme hatası olabilir diye düşündüm kusura bakma
büyük geçmiş olsun sende bişiy yokya motor tamir olur önemli olan o tatlı canına bişiy olmasın..

ALLAH KORUSUN..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gecmis olsun. Gecmis de zaten! :mrgreen: Eskisi gibi olmus :cat:

Kaza nasil olmustu? Biraz ayrinti verebilir misin? :silent:

tabiki=)) yha ben caddebostana gıdıodum aksam ıftardan snra GASS a ugrucaktım mont fln bakıcaktım snra gıtmem gerekıodu oraya kucukyalıda bı yerden u donusu yapıp maltepe ye gecıcektım snra ısıklarda gectm yesılden bndn snra kırmızı yandı bnmde sol ayna bozuktu arkamı goremıodum sag ayna da sol taraftan gelen arabaları gostermıodu... bı yrde arkamda kmse yk sandım 60 la gıdıodum frene bastm yawasca tam wıtes dusuruodum dusurmeme kalmadı yandan bı ara bana gırdı fırlattıı motoru fln Allahtan kask mont war ustumde motora ztn gırdgnde koruma demırı bacagmı korudu o olmasa kırılmıstı Allah Korusun... işte snra motor kaldırıma fln wurmus param parcaydı orda ama mekanızmada fln sorun yk depoda fln hem parcalar kırılmıs camurluk ayna far km saati ws bu tur seyler... işte ben yerde suruklendm 10 sanıye kadar kalkamadım... dustgmde kmse yktu 2 sewgılı geldı yardıma... erkek olan yaklastı ayaga kalktm bacagm cok kotu agrıdıgnı kanadgını farkettm yuruyemeden atladım belıne yardım fln ettıler su fln werdır... ÖKÜZÜN BİRİDE ALLAHIN ÖKÜZÜ bna gelmıs dıokı bu camurlluk plastık lan ztn kaza yapmısım canım burnumda de get =))=)) :p nyse ıste aradm kuzenı geldıler fln polıs cagırmadık 1 hafta ewde yatcagma sarılı bacak göğsüm zedeli bilegım ıncık sokakta gezdım gene cafe nargıle su bu=))=)):p öle suan anlatrken bıle kotu oldm ama gözlerm doluodu cok kotu psıkoloji Yüce Rabbim kimseye yaşatmasın İnşallah Amin...

walla kardes benim adsl çok yavas biras bekledim foto yüklenir diye ama bişiy göremeyince siteye yükleme hatası olabilir diye düşündüm kusura bakma
büyük geçmiş olsun sende bişiy yokya motor tamir olur önemli olan o tatlı canına bişiy olmasın..

ALLAH KORUSUN..

öyle kardeş tabi dgru...Estafurullah ne kusuru... oldu bıttı ya yeter o psıkolojı cok kotu ama 2 gun agladım hep aklımdan 1 sanıye cıkmadı o dusmem kalkmam kask cıkaramamam yuruyemeyıp bı abıye sarılmam :salut::salut::salut::salut::salut::salut:

Son düzenleme:
geçmiş olsun son kazan olur inşallah.polis niye çağırmadın?suçlu kimdi?hasarını ödedimi adam?

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne hasarı baba ehliyet mi var:( rica ettim cagırmadı yok benm motor 700 e patladı ehlıyet olmadıgı ıcn ben odedım...

ah be kadeşim ehliyet yok ne demek ya bak bas bas bağırıyo sayfanın üstünde motosiklet ehliyeti 150 ytl diye! 700 ytl verdin daha mı ii oldu? hoş seni bu kazadan koruyabilecek kalitede monta ve kaska para verebildiğine göre önce yaşını sormak lazım galiba ama... nese çok geçmiş olsun. allah başka kaza vermesin

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Bu tur ornekleri sik duydugum icin motordan once ehliyet kursunda aldim solugu. Sana tavsiyem vakit kaybetmeden ehliyet alman. Ruzgari yemissin bir kere, iflah olmazsin. O yuzden ehliyeti cebine koy guzel kardesim.

Tekrar gecmis olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ah be kadeşim ehliyet yok ne demek ya bak bas bas bağırıyo sayfanın üstünde motosiklet ehliyeti 150 ytl diye! 700 ytl verdin daha mı ii oldu? hoş seni bu kazadan koruyabilecek kalitede monta ve kaska para verebildiğine göre önce yaşını sormak lazım galiba ama... nese çok geçmiş olsun. allah başka kaza vermesin

kask 200 euro yada dha fazlaydı tam hatırlamıorum yas 17 ehlıyete para weremıcek deglmm yasım tutmuo:( bu nısanın 10 unda dolduruorum 11 nde hemen kayıt yaptırıorum temmuz da ehlıyetı alıorum

tekrar geçmiş olsun........

saol tugce teskkr edermm...

Bu tur ornekleri sik duydugum icin motordan once ehliyet kursunda aldim solugu. Sana tavsiyem vakit kaybetmeden ehliyet alman. Ruzgari yemissin bir kere, iflah olmazsin. O yuzden ehliyeti cebine koy guzel kardesim.

Tekrar gecmis olsun.

toplam 3 kaza gecrdm ztn bılıosn :( artık olmaz İnşallah :( herkez ıcın gecerlı bu

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar