MotoruN Kazadan sonraki Resimleri...

geçmiş olsun inşallah son kazan olur motorun yapıldıktan sonra daha güzel duruyo kazasız sürüşler

çok geçmiş olsun bilader.
motoru o halde görünce senin ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum.
ehliyetini en kısa zamanda alman dileğiyle
ben aldım artık kafam rahat ...

[ öle suan anlatrken bıle kotu oldm ama gözlerm doluodu cok kotu psıkoloji Yüce Rabbim kimseye yaşatmasın İnşallah Amin...

öyle kardeş tabi dgru...Estafurullah ne kusuru... oldu bıttı ya yeter o psıkolojı cok kotu ama 2 gun agladım hep aklımdan 1 sanıye cıkmadı o dusmem kalkmam kask cıkaramamam yuruyemeyıp bı abıye sarılmam :salut::salut::salut::salut::salut::salut:[/QUOTE]

evet o an çok kötü bende çarptığım sürücüye sarılmıştım bi unoyu dağıtmıştım tekrar geçmiş olsun kardeşim allah kimseye vermesin

cok gecmıs olsun kardess.. bende yapmıstım gecen sene mahkeme borcum yenı bıttı lavuun bırıne carpıp barıyerlere vurmustum ..... senın adına cok uzuldum bende motor hasar aldı dıye cok uzulmustun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun inşallah son kazan olur motorun yapıldıktan sonra daha güzel duruyo kazasız sürüşler

saol kardeş teşekkürler =)) ewet bide şerit çektim sorma yeni resimlerini aktarcam harika oldu... :p=))

çok geçmiş olsun bilader.
motoru o halde görünce senin ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum.
ehliyetini en kısa zamanda alman dileğiyle
ben aldım artık kafam rahat ...

ewet karrdeş saooll :pale: alıcam ehlıyet bnde rahatlıyım bıı ya snde dıkkatlı Allahım seni kazalardan belalardan korusun :pale:

[ öle suan anlatrken bıle kotu oldm ama gözlerm doluodu cok kotu psıkoloji Yüce Rabbim kimseye yaşatmasın İnşallah Amin...

öyle kardeş tabi dgru...Estafurullah ne kusuru... oldu bıttı ya yeter o psıkolojı cok kotu ama 2 gun agladım hep aklımdan 1 sanıye cıkmadı o dusmem kalkmam kask cıkaramamam yuruyemeyıp bı abıye sarılmam :salut::salut::salut::salut::salut::salut:

evet o an çok kötü bende çarptığım sürücüye sarılmıştım bi unoyu dağıtmıştım tekrar geçmiş olsun kardeşim allah kimseye vermesin[/QUOTE]

Allahım senide korusun çok kötü bi psikoloji az ağlamadım:pale:

geçmiş olsun :pale:

Allah beterinden korusun!

saol teşşekkür ederim Amin senide öyle Allahım kazalardan belalardan korusun:pale:

Geçmiş olsun, umarım tekrarını bi daha yaşamazsın...

saol tubis Amin yaşamam inşallah sende dikkatli ol Allahım kazalardan belalardan korusun seni:pale:

tekrar geçmiş olsun kardeşim, Allah beterinden korusun.

saol emin abicimm :pale: sende motorunu alda bi Nazar boncuğu koydur hemencik...

Kardeşimizde akıllanmış zaten ehliyet diye üzerine gitmeyin alacak zaten dimi.....::shhh::

ewet bolu'lu eyvallah kardeş =)) akıllandım tabi ehliyet en başta... olcak :wiinkk::p

geçmiş olsun sana bişey olmamışsa mesele değil,parayla ölçülenler bugün var yarın yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun sana bişey olmamışsa mesele değil,parayla ölçülenler bugün var yarın yok

ewet usta saolasın eyvallah =)) teşekkür ederim... =)) can daha önemli tabiki parayı verıp motorun saglını kurtardık ama bana bısey olsa belkıde kurtaramazdık o yuzden cana gelcegne mala gelsin ama hiç birine gelmesin:p makinam benim canım:p:p saolasın teşkkürler tekrar...

geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin
amiiiiiiiiiiiiin cümlemize
motorunun şekli hoşuma gidiyor:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşım büyük geçmiş olsun

geçmiş olsun :S :S dikkkat dikkat dikkat!!

geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin
amiiiiiiiiiiiiin cümlemize
motorunun şekli hoşuma gidiyor:)

saol arkadaşlar cok tesekkur ederım hepınıze tek tek yazıyım ısterdım ama dsardan geldım cok yorgunum geberrıyorum:pale: Allahım bir daha hiç birimize göstermez inşallah Amiiiiiiiinnn=)) hepimiz dikkat edelim...

Geçmiş olsun cana geleceğine dimi her zaman kaskımızı dizliğimizi takalım kaza nezaman geleceği belli olmaz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun cana geleceğine dimi her zaman kaskımızı dizliğimizi takalım kaza nezaman geleceği belli olmaz..

ewet dostum öylet tabiki ama bn dızlık takmamıstım ogün... kullanmıyorum daha dogrusu motorun koruma demırı war o korudu az bı hasarla cıktı dızım ordan ama tabı assagıları yara olmstu baya sarmıstım... ama kasksız asla cıkmıorum tabıkıı asla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar