motorun ısınmasını beklemek istemiyorum artık

Ben her sabah ceketi, kaski, eldivenleri motorun yaninda, motoru calistirdiktan sonra giyiyorum. Tavsiye ederim :cat: Motor da isinmis oluyor. Arabaya da, motora da isinmadan binmek motorun omrunu kisaltir...

selam beyler ben de jigleyi açıp birkaç dakka ısıtıp sonra yola çıkıyorum.tamirciye sordum normal dedi jigle aç ısıt kapat bas dedi.motor yeni olduğu içindir diyolar bir de ilerde jigleyi açmana gerek kalmaz dediler?

ilk motorum tiger s ti aynı şeyler bendede oluyordu berbat birşey bilirim iki saat ısınmasını bekle gaz yemez stop eder nasıl kurtuldum ondan bir allah bide ben biliyorum söyliyceğim bunlar normal şeyler bence alışmalısın

ilk motorum tiger s ti aynı şeyler bendede oluyordu berbat birşey bilirim iki saat ısınmasını bekle gaz yemez stop eder nasıl kurtuldum ondan bir allah bide ben biliyorum söyliyceğim bunlar normal şeyler bence alışmalısın

katılıyorum motor guzel ama şu ısınması olduruo

motorun silindirine rezinstans döşetin..zamanlayıcı koyun..siz motorunuzu çalıştırmadan önce ısıtsın....

bsd

Kaliteli yağ ve buji ile rölanti ayarı da güzelse 2-3 dakikada ısınır motor. Tabi jikleyle açıp çalıştırmak ve ısıtmak lazım. Yalnız jikleyle gidilmemesi gerek. Hareketten önce jikle kapatılmazsa bujileriniz kurum bağlar ve motorda aksırma meydana gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar