Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben her sabah ceketi, kaski, eldivenleri motorun yaninda, motoru calistirdiktan sonra giyiyorum. Tavsiye ederim :cat: Motor da isinmis oluyor. Arabaya da, motora da isinmadan binmek motorun omrunu kisaltir...
selam beyler ben de jigleyi açıp birkaç dakka ısıtıp sonra yola çıkıyorum.tamirciye sordum normal dedi jigle aç ısıt kapat bas dedi.motor yeni olduğu içindir diyolar bir de ilerde jigleyi açmana gerek kalmaz dediler?
ilk motorum tiger s ti aynı şeyler bendede oluyordu berbat birşey bilirim iki saat ısınmasını bekle gaz yemez stop eder nasıl kurtuldum ondan bir allah bide ben biliyorum söyliyceğim bunlar normal şeyler bence alışmalısın
ilk motorum tiger s ti aynı şeyler bendede oluyordu berbat birşey bilirim iki saat ısınmasını bekle gaz yemez stop eder nasıl kurtuldum ondan bir allah bide ben biliyorum söyliyceğim bunlar normal şeyler bence alışmalısın
Kaliteli yağ ve buji ile rölanti ayarı da güzelse 2-3 dakikada ısınır motor. Tabi jikleyle açıp çalıştırmak ve ısıtmak lazım. Yalnız jikleyle gidilmemesi gerek. Hareketten önce jikle kapatılmazsa bujileriniz kurum bağlar ve motorda aksırma meydana gelir.