- Konu Yazar
önceden cok az sallama yapıyodu gidon motor sola cekiyodu o sola cekmesi hal oldu ama bu seferde bu kafa sallaması cıktı neden yapabilir arkadaslar
önceden cok az sallama yapıyodu gidon motor sola cekiyodu o sola cekmesi hal oldu ama bu seferde bu kafa sallaması cıktı neden yapabilir arkadaslar
T3kteker yapmaktan olabilir :bounce:
Motorunun marka-modeli nedir?
Amortisörlerde bi sıkıntı olabilir. Herhangi bir düşme kalkma durumu oldu mu?
Arka amortisör(leri)ü sertleştir. Topcase varsa sök. Birdaha dene.
Kabaca bir genelleme vardır. 100km altındaysa ön teker, üstündeyse arka teker diye.
Muhtemelen gidon rulmanları ile alakalı. Gidon normalde sürekli yoldaki bozukluğa göre yolu okur(plak iğnesi gibi düşün)
Eğer gidon rulmanları sıkışıksa,dağılmışsa gidon yolu takılmadan okuyamadığı için kafa sallama yapar.[/QhUOTE]
hmm tesekkurler her hızda km de yapıyor yuksek hızlarda dahada cok arttıgını hissediyorum ben yapabilirmiyim peki bu gidon rulmanlarını yada degiştirebilirmiyim gidon rulmanları nerde oluyo tam arkadaslar gidonun neresinde tam gidonun ortasında buyuk somunlu bi boru var orasımı oluyor
Sorun çözülmüş arkadaşlar bilye milye değilmiş.ön jant yamulmus goturdum tamirciye
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------
bıraktım motoru 150 tl duzeltirler 200 tl işcilikle beraber
Sorun çözülmüş arkadaşlar bilye milye değilmiş.
Toplamda kaça mal oldu anlamadım. 150+200 mü?