Motorun Boyalı Yüzeden Çıkartma (Etiket-Tankpad) Sökmedim Yardım Lütfen

Merhabalar;

Arkadaşlar motosiketimin üzerindeki gereksiz çıkartmaları sökmek ve tankpad'i değişitirmek istiyorum. Fakat bu konu hakkında hiç bir bilgim yok forumda da arattım bu tür bir bilgiye ulaşamadım. Motorun boyalı yüzeyine zarar vermeden tankpad ve çıkartmaları nasıl sökebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler...:rendeer:

bende tankpad'i değiştircem çizildi ama korkumdan çıkaramıyordum:)cevapları merakla bekliyorum....

çıkartmalar güneş yanığından dolayı iz bırakabilir ama tank pad i değiştiriceğin için sorun olmaz.
Misine ipiyle tank pad ini sökebilirsin ipi yavaşça altından geçirerek kaldır...

sıcak su ile .. kayar suyu yavas yavas stickerlerin vb.ütüne dök nra ardından hemen cıkart. kalan izleride sıcaksuylavya benzinle silerek cıkarta blirsiniz..

sıcak su yada benzın ıle motordakı etıketlerden kurtulabılırsın.etıketın oldugu yere uyguladıktan sonra boyanın zarar gormemesı ıcın hemen su ıle temızleyıp kurulaman gerekır

Arkadaşlar gerçekten mükemmelsiniz bir kaç etiket için denetim. Söylediğiniz tüm yüntemler sorunsuz oluyor. Sadece sıcaksu ve benzin boyayı biraz matlaştırıyor ama hemen kurulayıp bir pasta cila ile sorun ortadan kalkıyor...

Teşekkürler....

önemli değil :wiinkk: aynı şekilde jant şeritlerinide çıkarabilirsiniz :cat:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
soru ilk mesajda net ancak başlıktan bir şey anlaşılıyorsa arap olayım...

arkadaslar depoda bulunan warnıng yazılı etıket'ı cıkardım fakar altı yapıs yapıs oldu we sıyah sıyah ızler kaldı onları nasıl yok edebilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar