motorumun yakıtı bir türlü düşmüyor deli olucam

motosikletimin yakıtı bir türlü düşmüyor ne yapmalıyım motorum 720 km de yamaha crypton delircem emsallerine göre çok yakıyor 4 litre ile 120 km gidiyor bence çok
fazla önerilerinizi bekliyorum...

orjinalleri o kadar yakıyor. Hepsi aynı. Problem yok. Benim titanlar 2.5 ila 2.8 litre yakıyor 100 km de. Al bi ybr cbf yakıtı unut.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rodaj döneminde motosiklet biraz fazla yakar.. Rodaj'ına dikkat ediyormusun ? 6 bin devri geçmemeye Fazla sürat ve motosiklete hararet yaptırmamaya dikkat ediyormusun ?

motosikletimin yakıtı bir türlü düşmüyor ne yapmalıyım motorum 720 km de yamaha crypton delircem emsallerine göre çok yakıyor 4 litre ile 120 km gidiyor bence çok
fazla önerilerinizi bekliyorum...

Yok abi imkansız ya CUP okadar yakarmı ya, servise git söyle bu ne böyle diye bi sor !!!

arkadaşlar cginusla karıştırdım kusura bakmayın. Cyrıpton, cginus kafam otarafa kaçmış. Cyripton az yakar tabi

Rodaj döneminde motosiklet biraz fazla yakar.. Rodaj'ına dikkat ediyormusun ? 6 bin devri geçmemeye Fazla sürat ve motosiklete hararet yaptırmamaya dikkat ediyormusun ?

6 bin devir derken motosiklette devir saati yok ki birde hararet diyosun ya hararet olduğu zaman arabaada conta yanar ve motor teklemeye başlar motosiklette hararet belirtileri nelerdir onu bilmiyorum

F54

bende mondial cub vardı tek kişi 2lt yakardı senin motorda zamanla yakıtı bu seviyelere düşecektir 1000km bakımda servise durumu anlat o ayar çeker

çigle filan acıktır
hava filtresi tıkalıdır
o kadar yakmaması lazım onun ya
100 km 4 litre yakıyor
maşallah 250 cc motor gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar