Motorumu yeni aldım bilmem gerekenler nelerdir?

Merhaba arkadaşlar 150 lik bir motor aldım geçen hafta aktif olarak kullanıyorum ama bakımları ne zaman yapılır frenler motor yağı vs nasıl değiştirilir pek bir bilgim yok. Örneğin ön frenin yanında bir tür gösterge var fren hidroliği sanırsam, yuvarlak dairenin 4 te 1 i dolu gözüküyor normal değeri ne olmalıdır, arka frene basınca hafif bir sürtme sesi geliyor sanki balatalar diskler bitmiş gibi. İşte ne zaman ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim gerçekten acemiyim şu an sürmede sıkıntı yok ama bakım mevzusu kafamı kurcalıyor

Sen motorun yılını, markasını, modelini belirteceksin ki bizde sana yardım edelim. Bu iş öyle olmuyor.

merhaba ben de 2006 cbf 600 aldım daha doğrusu motorun pazarlığı bitti kaporası verildi perşembe satışı olacak kısmet olursa ve forumda yeniyim görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum.. herkese iyi sürüşler

Onu alacağınız yerden servisten ne kadar bakımının olduğunu oğrenecekti iz yada barkın abininde dediği gibi kitapçık diye bir şey var sizin pek okumadığınız hani! Hah işte onu açıp okuyacaksınız. Dininiz derki ikra = oku

İkinci el adığım için broşürü vs yok kardeşim olsa okurdum zaten burda sormazdım mantıken

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------

Falcon Crown 150, 2014 model

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar