Motorumu sattım!!! Hangisini almalıyım?

dizel,benzin,lpg,jet a-1 vb. bilimum akaryakıtlar ile sorunum yok :bounce:

latifim sen bizimsin, bi tanesin :cherry:
adana mt olarak geziye çıkacağımız zaman yanına gelsekte depoları fullesen.bizede tişört yaptırırsın üzerinde senin firmanın reklamı, resmi, hatta senin resmin bile olabilir.yani bize sponsor olacaksın.:cat:
olmaamı :queen::queen::queen:
hani senin yakıt problemin yok ya, hani bizde mt kardeşliğindeniz:p:mrgreen::queen:

latifim sen bizimsin, bi tanesin :cherry:
adana mt olarak geziye çıkacağımız zaman yanına gelsekte depoları fullesen.bizede tişört yaptırırsın üzerinde senin firmanın reklamı, resmi, hatta senin resmin bile olabilir.yani bize sponsor olacaksın.:cat:
olmaamı :queen::queen::queen:
hani senin yakıt problemin yok ya, hani bizde mt kardeşliğindeniz:p:mrgreen::queen:

evet benim yok :bounce:

sizin varmı :silent:

çok üzüldümmm :queen: :queen: :queen: :queen:

honda varken bakma digerlerine ama olmaz dersen r1 o da olmadı ver parayı suzukiye sesine bile deger

adam zamanında hayabusa almış şimdi ne alsam diye bize soruyo.viper al kardeşim bizde rahat edelim sende et.::deliir::

VaScO1925´isimli üyeden Alıntı
bu kadar yaygara yaptın bi mobiletin bile yok LÜTFÜ

bari ben alacağım diye topic açmışım senin gibi dükkanımın önüne 1000rr repsol geldi allah üstüne oturmayı nasip etti diye bir topic açmıyorum
:queen: :queen: :queen:

hocam sen noktayı koymuşsun bence 50 cc lik bir scoter al (şaka şaka ) ben olsam yamaha R1 alırdım

bari ben alacağım diye topic açmışım senin gibi dükkanımın önüne 1000rr repsol geldi allah üstüne oturmayı nasip etti diye bir topic açmıyorum
:queen: :queen: :queen:

Yurt dışından kaçak akaryakıt getiriyorsan bilelim. Komşuda pişer bizede düşer:p

aynen dediğin gibi kaçak akaryakıt kaçak multeciler, kaçak çay hepsi bunlarda :queen::queen:

latif kardeş paravar huzur var diyosun ne alsam :)len bigün bende ne alsam diyebilecekmiyim bakem benim favorim siyah yamaha r1 zevk senin alacağın motor şimdiden hayırlı olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tırt isonun mobiletinden al..:p

bak terlikle binersin karizma yaparsın..:p

Hayabusadan inip eşşeğe mi bineceksin.. :)

O zaman bari R1'a bin...

am5xrm.jpg

ABİ MOTOR BUU:queen:(SAKA MAKA NE KADAR YAKISIKLI CIKMISIM:queen:)
2v1omrn.jpg

:queen::queen:

Son düzenleme:
kawasaki alma, ne alırsan al... z-moto hakkında hiç iyi şeyler duymadım çünkü.

abi bnce o resmlerden sonra bnce arkadaslarında warsa hepsıne bın bırgun abı bıras gez ondan sonra hangısınde rahat edıyorsan hangısı senın ıcın ıyı ıse onu all:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar