Motorumu satıyorum birlikte fiyat biçelim içeri buyrun

Honda Cbr600rr Movistar motorum var zaten satılığa çıkarmıştım motorumu 15.000 TL'den fakat dün kaza yaptım

Hasar Listesi :

Sol grenaj'da sıyrıklar var çok derin değil yalnız, movistar sticker'ında çizikler var.
Sinyal kökten koptu, kafa grenajına bağlı (Sinyalin kenarından yarım cm'kadar koptu)
Alternatör kapağında çizikler var
Debriaj kasnağı boşa çıktı
Tek göz enjektör arızalıydı zaten motor tekleme yapıyor.

Bende hiç bişey yok ALLAHA şükür kask, mont ve dizlik sağolsun baya bi korudu.

Toplam 1.000 TL kadar bir masrafı var belki daha da fazla benim hesabıma göre bu kadar. Sizce motoru en aşşa ne kadara satmalıyım ?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bence yaptır öyle sat....
Alan adam kıllanır...
Bulaşmak istemez...

Ama çok ucuza verirsen alırlar...
11 gibi fiyata almak isterler...

Alp 11.000 liraya bu motoru satarsam evlat acısı gibi oturur içime motor 2006 model ayrıca grenajda o derece büyük ve derin bi çizik yok kaza kaydı yok herhangi bir tutanak falan tutulmadı polise yansımadı.

Öncelikle geçmiş olsun. Size bir şey olmaması sevindirici. Gerisi bir şekilde halledilir. Satış kısmına gelirsek, Alp arkadaşımızın dediklerine katılıyorum. Alıcı böyle işlerle uğraşmak istemez. Kazalı şekilde almayak isteyen ise gerçekten ölü fiyatlardan almak ister. Bu sebeple yaptırıp, satmanız daha mantıklı olacaktır.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Alp 11.000 liraya bu motoru satarsam evlat acısı gibi oturur içime motor 2006 model ayrıca grenajda o derece büyük ve derin bi çizik yok kaza kaydı yok herhangi bir tutanak falan tutulmadı polise yansımadı.

Onun için yaptır öyle sat...
14.500 e sat kafan ve için rahat olsun...
Zarar da etme... :cat:

güvendiğin bir ustaya götürüp tam parça listesi alıp kuruşu kuruşuna hesapla masrafı. Ona göre yap ne yapacaksan

Doğru söylüyosunuz sonpol ve alp yaptırıp satayım. Hellboys yarın fotoğraflarını çekip atarım bu başlığa şuan garaj karanlık çeksem de birşeye benzemez.
Teşekkür ederim dostlarım.

Çok büyük geçmiş olsun... Sana birşey olmamış ya gerisi çözülür sorun değil. Rabbim beterlerinden saklasın.

Çok büyük geçmiş olsun... Sana birşey olmamış ya gerisi çözülür sorun değil. Rabbim beterlerinden saklasın.

Çok Teşekkür Ederim Allah Razı Olsun ufak çaplı masrafla atlattık sağlığım sıhhatim yerinde Allaha şükür. Ama bu araba sürücüleri gerçekten çok cani diyecek birşey bulamıyorum artık. LÜTFEN DİKKAT EDİN manavdan ehliyet sahiplerine.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0-rr-movistar-2006-model-mavi-104204820/detay
bu ilana bi bakarsanız daha fazla mı hasar yani hasar ve kilometre karşılaştırması yapın (ben devam edicem fiyat araştırmama)

Yok bu kadar değil ama Benim motor orjinal 37.000 km'de Sadece sol grenaj ve alt sakallarda çizikler var öyle aşırı dikkat çekecek bişey yok dün yaptığım kaza öncesinde motorun kasası tertemizdi üzerinde 1 gram boya yoktu sadece enjektöründe sıkıntı vardı.

Buyur ilanı bu : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tertemiz-cbr600rr-movistar-95815233/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sorunsuz-bakimli-movistar-99859443/detay
motoru yatırmış buda tamir etmeden satıyo bence tamir ettirin bakımlarını yaptırın ya da bişi yapmadan maliyetlerini hesaplayın eğer hangisi size uygun ise ona göre hareket edin motor tek km den kaybediyor gibi duruyor bana benim fikrim bu karar sizin

2005 model bu zaten fiyatı piyasada 12 milyar civarı ayrıca bu motor hem sola hem sağa yatmış alternatör kapağından belli. 2005'ler sıkıntılı biraz. 2006'lar masrafsız.

birde satma sebebinizi merak ettim

R1' alacaktım fakat bu kazadan sonra artık motora binmem türkiyede trafik çok sıkıntı. Çok dangalak var ve çok kaza atlattım ilk kez kaza yapıyorum. Allaha şükür ufak bir kazaydı, ya büyük olsaydı diye düşünüyorum dün geceden beri gözüme uyku girmiyor motordan iyice korkmaya başladım.

Bence de yaptır öyle sat çünkü ben dylanı alırken stop camı kırık bir dylan vardı adam zamanım yok uğraşmaya falan yazmış işkillendim başka bir dylan aldım. Motoru yaptır satarken nerelerini yaptırdığını yaz hatta yapılmadan önce fotoğraf çek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Bence de yaptır öyle sat çünkü ben dylanı alırken stop camı kırık bir dylan vardı adam zamanım yok uğraşmaya falan yazmış işkillendim başka bir dylan aldım. Motoru yaptır satarken nerelerini yaptırdığını yaz hatta yapılmadan önce fotoğraf çek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim waeder şuan öyle düşünüyorum.

R1' alacaktım fakat bu kazadan sonra artık motora binmem türkiyede trafik çok sıkıntı. Çok dangalak var ve çok kaza atlattım ilk kez kaza yapıyorum. Allaha şükür ufak bir kazaydı, ya büyük olsaydı diye düşünüyorum dün geceden beri gözüme uyku girmiyor motordan iyice korkmaya başladım.

Hocam 1.si kaza sonrası bu psikoloji normal.1-2 haftaya tamamen geçer.Öncelikle bence satma, en azından 1-2 haftalığına sonra pişman olabilirsin(düşük fiyata verirsin, yada ne biliyim satarsın, sattığın fiyata seninki kadar temizini bulamassın..)
2. Bu haliyle satmaya calışırsan sadece bu motoru alıp toplayıp-satıp kar etmek isteyenler alır, onlarında vereceği fiyat bellli... 3 e 5 e bakmam ben motordan kurtuliyim diyosan tamam.En mantıklısI senin toplayıp satman, biraz uğrAşırsın ama paran cebinde kalır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar