- Konu Yazar
Herkese cümleten iyi geceler abilerim, kardeşlerim dün akşam izmirli olanlar bilir alsancakta Tyna barın önündeki Ziraat in önüne koymuştum motorumu(600rr) kıbrıs şehitlerinde 1 2 saat yemek yedim geldim binmeden önce 2 3 tur dönerim motorun etrafında ama bu sefer gözüme çarpanlar baya büyüktü. sağ grenajlarımın tırnakları kırılmış, dikiz aynam baya bi yamulmuş düzeltirken elimde kaldı zaten, motor bloğu darbeli, arka kuyruk çizilmiş ki gece gözüyle anca bunları görebildim
baya bi soğuk sular boşaldıktan sonra marşa bastım motorun ısınmasını beklerken bardan 2 abi yanıma geldi birader bir erkekle kız arkadaşı siyah cbfle geri geri çıkarken devirdiler senin motoru dediler, kaçarken plakasını son anda almışlar yani bir plaka bırakmak hadi onu geçtim motoru kaldırmak çokmu zor iş kardeşim sağolsun aynı abiler kaldırmışlar motoru sonra ben hemen olay yerine ekip istedim adamın telefon numarasına kadar herşeyini buldu polisler aradık kız arkadaşı çıktı şuan yok burda dedi bende ulaşamıyorum. sonra polisler neyse kardeş diyip kaza raporu tuttular banada bi rapor numarası verdiler onunla pazartesi günü trafik şubeye gitcen tutanağını alcan sonra sigortanı arıcaksın dediler ama neden benim sigortam aklıma takılan en büyük soru bu benim sigortam neden karşılasınki hasarı ? Ve bu adam ceza alır mı olayın şokuyla onuda soramadım ? Benim sigortam da karşılamazsa diye düşünüyorum bir yandan masrafların benim üzerime kalabilme ihtimali varmıdır ? Biraz uzun yazdım ama gerçekten aklım çok karışık, moraller 0 yardımcı olabilceklere şimdiden gönülden teşekkürü borç bilirim.