Motorumu Başka Marka Ile Değiştirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ylc

FB.ESKİ YÖNETİMİNDEN HAKAN BİLAL KUTLUALPİN MUHTEŞEM OYUNCAĞI.İNANIN İÇ DİZAYNI DIŞ GÖRÜNÜŞÜNÜN YANINDA DEHŞET
image001ko5.jpg

MT DEN Bİ KARDEŞİMİZ ADINI SÖYLEMİŞTİ BBRR DE ORDAYDI ADINI UNUTTUM HATTA DESMİ ÇEKENDE BBRR Dİ
pic0002hc8.jpg

MOTORAN BÖLGE SATIŞ SORUMLULARI.DOĞU BLG EROL BEY,ÜST EGE VE MARMARA HÜSEYİN BEY,TÜRKİYE GENELİ SATIŞ SORUMLUSU ESİN YILMAZ,İÇANADOLU BÖLGE SORUMLUSU YÜKSEL BEY,İÇ VE KIYI EGE SORUMLUSU SERHAT BEY
pic0016kt1.jpg

MT ANKARANIN YAKIŞIKLI MOD U PROMETHAUS
pic0017ss7.jpg

İZMİT MOTORAN BAYİSİ USTALAR TİC.YUSUF BEY
pic0028ug0.jpg

ADAPAZARI MOTORAN SERVİSİ HAYRİ BEYE YARDIM VE KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM
pic0031gn5.jpg

pic0032om7.jpg

AKÇAKOCADAN DOLAPÇI ALİ ARTIK AKRABA OLDUK KENDİSİYLE GİDE GELE BIKMIYODA BENDEN KENDİSİNE ÇOK ŞEY BORÇLUYUM ÇOK EMEĞİ VAR ÜZERİMDE YAPTIĞI HERŞEY İÇİN MİNNETTARIM.
pic0033kb8.jpg

AKÇAKOCADAKİ BU KONFORU ALİ BEY VE ABİSİNE BORÇLUYUM
pic0042go4.jpg

pic0043hg1.jpg

pic0044wb2.jpg

pic0045my1.jpg

AKÇAKOCA NOKTA KUAFÖR SALONLARININ SAHİBİ İHSAN KARDEŞE KATKILARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
pic0046su0.jpg

ALİ BEYİN SICAK KANLI ABİSİ TUĞRUL BEY ÇOK CANDAN SAMİMİ DAVRANIŞLARI İÇİN VAROLSUN
pic0047kb0.jpg

İŞTE DÜZCEDEKİ SEZAİ HOCAM SEREYE NİCLİ MT ÜYESİ HER GELDİĞİMDE YARDIMLARINI BENDEN ESİRGEMİYOR KONAKLAMA YARDIMLARINDAN DALAYI KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİM.
pic0048xd1.jpg

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni resimler düşmeye baslamıs bile yolun acık olsun ümmet abi

mes

Ümmet hocam artık pek ortalarda göremiyorum.İyisindir inşllh.:queen: Muğlla mt ye de pek uğradığın yok:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Slm

Ümmet hocam artık pek ortalarda göremiyorum.İyisindir inşllh.:queen: Muğlla mt ye de pek uğradığın yok:queen:

eyvallah mesut hocam havalar biraz bozuktu belekte bayiler toplantısı ist motor fuarı hepsi üst üste geldi güllük ve marmaris klas motora gelcem görüşürüz inşallah.bende özledim sizleri akçakocadan selamlar bodrum torbaya:rendeer: :rendeer: :cat: :bounce: :queen:

başım dönüyo ::coool:: Oturduğum yerde yoruldum....
Allaha emanetol yolun açık olsun süpersin ..........

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Akçakoca Düzce Arası Hareket Halindeyken Cekilen Arkamadan Akcakoca lı dolapcı ali cekimi

[yt]37mYCPDnLic[/yt]

Son düzenleme:
Ümmet abi bu gece boluda benım misafirim.. İnş Sabah 09:00 da ugurlıcaz Bolu mt Olarak... Bi kaç resim Cekebildik Sabah biraz daha resim toparlayabilirsek eğer Gezi yazılarında yayınlayacagım.

Yolun acık olsun ümmet abi... Bolu Mt den Sevgi VE Saygılar...

hayırlısıyla Bugun saat 09:00 civarlarında Ümmet abimizi Mudurnu Tarafından nallıhan ordan da Beypazarı Ve Akşam Üzeride Ankara da Varacak Sekilde Boludan Ugurladık. Yolun Acık olsun Abim :)

Mersin İl Temsilcisi
hayırlı olsun ümmet abi. yalnız motoru değil, kaskı da değiştirmişsin yani. eskisi sefabet markaydı, açık mavi değil mi. neyse, bu daha kaliteli görünüyor da bir şey eksik be abi. sen kasktan başka koruma kullanmıyorsun. en azından bir dizlik kullansan ve korumalı pantolon veremiyor mu sponsorlarınız. neyse, allah kaza bela vermesin abi.

hayırlı olsun ümmet abi. yalnız motoru değil, kaskı da değiştirmişsin yani. eskisi sefabet markaydı, açık mavi değil mi. neyse, bu daha kaliteli görünüyor da bir şey eksik be abi. sen kasktan başka koruma kullanmıyorsun. en azından bir dizlik kullansan ve korumalı pantolon veremiyor mu sponsorlarınız. neyse, allah kaza bela vermesin abi.

Ümmet abinin kask en sonunda Motoran sayesinde Değişti Nolan Marka... Tabi Montu Da Var Ümmet Abimizin Yine Motoranın Hediyesi. Dizlikleri De var Türkiyeyı Onlarla Dolaşıyo Ama Pek Fazla Takıp Cıkartmıyo Sanırım... Maskesi Her türlü Donanımı Motorunda Mevcut Ümmet Abimizin...

Merhaba Arkadaşlar...

Büyük istekler sonucu Ümmet Abimizi Boludan Geçerken Bi Gece Bende Konaklaması İçin ikna ettim.. O Da bizleri kırmadı ve bi günün bizler için harcadı.. Teşekkür Ederiz...

16.03.2007 Günü Saat 14:00 civalarında Ümmet abimiz Bolu'ya Vardı. Ve ben onu karsıladım. Sonra Birlikde Sanayi bolgesinde Motoran Bayisine Gittik Onları ziyaret ettik..Ordan Merkeze Geldik Ve bi Güzel Yemeklerimizi Yedik.. Benim Fotograf Makinem Bozuldugu için bi Cok kareyi yakalama imkanım olmadı. Cekilen Resimler Akşam 20:00 da Bolu Mt Ümmet Abi için Toplantıya Katılan Diğer Arkadaşların Makıneleriyle Çekildi.. Fazla Uzatmayalım İşte Resimler...

189Small.jpg

Bu Değil PArdon Burası Boluydu :queen:

Saat 20:00 Da Merkezde Cok hoş Bir Ortamda Toplandık Yemeklerimizi Yedik Bol bol Sohbetimizi Ettik VE biraz da Resim Cekildik...

DCAM0102Small.jpg

Soldan Saga

Mustafa - MyHeArT Harun Ben - Ümmet Abimiz - Hayatında Cola Turka Gormemiş Arkadaş Alper :p - En Sağ Kosede Zafer (Alcohol) ve de En sağ 2. Kafada Levent arkadasımıza Ait... İnşallah anlamıssınızdır. Anlamanız Lazım Daha acıklayıcı olamam Baska ...:cat:

DCAM0103Small.jpg

Mekandan Cıktıktan Sonra Asagıda Motorlarımızın Yanında Flash Isıgı Fazla Aydınlatamamıs O yuzden resimler Biraz Karanlık cıkmıs...

DCAM0104Small.jpg

DCAM0105Small.jpg

DCAM0106Small.jpg

DCAM0107Small.jpg

Motorlarla Bi kaç kez Bolu Merkez Turu Yapıyoruz.Bu aksam Boyle Bitiyor. Ve ümmet abimizi Sabaha Hazır etmek üzere Dinlenmeye Eve Götürüyorum..

Sabah 08:30 da Bolunun En Meshur Yeri Olan Kardelenin Onun de Bizim Ekiple buluşuyoruz...

DCAM0108Small.jpg

DCAM0109Small.jpg

DCAM0110Small.jpg

DCAM0111Small.jpg

Ve yola Cıkıyoruz Mudurnu Tarafına Doğru Giderken Sol Tarafta Bolunun Pamukkalesi Var Oraya Goturuyoruz Ümmet abimizi...

DCAM0112Small.jpg

DCAM0113Small.jpg

DCAM0114Small.jpg

DCAM0115Small.jpg

DCAM0116Small.jpg

DCAM0117Small.jpg

Az once Gordugunuz Tepenin Tam tepesindeyiz Su Anda :cat:

DCAM0118Small.jpg

DCAM0119Small.jpg

DCAM0120Small.jpg

DCAM0121Small.jpg

DCAM01214834Small.jpg

DCAM0122Small.jpg

DCAM0123Small.jpg

DCAM0124Small.jpg

DCAM0125Small.jpg

DCAM0121593984Small.jpg

DCAM012184834Small.jpg

DCAM01214843Small.jpg

Yerin Altından Cıkan Orjinal Saf Ve Temiz Maden Suyu. Evet Yanlıs Duymadınız Maden Suyu :cherry:

DCAM012154894Small.jpg

Resimleri Birleştirince Yerlerde Karısıyo MErkezden Bi Resim Daha

DCAM010948864Small.jpg

DCAM01214848Small.jpg

DCAM01094454Small.jpg

DCAM01095555Small.jpg

DCAM01094864Small.jpg

DCAM0109888Small.jpg

DCAM0109000Small.jpg

DCAM010999988Small.jpg

Bizim Tatlısu Motorcusu Zafer (Alcohol) Sabah Motorunu arkadasının dükkanına koymus o da erken saatte açmadıgı için arabayla gelmiş. Bak bak bak... Ben gibi Cross Cu o arabayı camurlamaz mı. Daha beter yapacaktım da neyse... :cherry:

DCAM0133Small.jpg

DCAM0132Small.jpg

Mudurnu Üzerinden Ankara Yolculuguna Ugurlarken Ümmet Abimizi :p

DCAM0126Small.jpg

DCAM0127Small.jpg

DCAM0128Small.jpg

DCAM0129Small.jpg

DCAM0130Small.jpg

DCAM0131Small.jpg

Yolun Her Daim Açık Olsun Ümmet Abicim. Bolu Mt Tüm Sevgi Ve Saygılarını Sana Burdan Yollar Hayırlı Yolculuklar Diler...

Harun BULUT

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
boluya geldiğimde beni myheart lambalarda karşıladı, yemekten sonra harunun eve gitik akşam olduğunda bolu mt hafta içi olmasına rağmen bana zaman ayırıp evlerinden dışarı çıktılar.tatlı sohbet ve akşam yemeğinden snr sabah buluşmak üzere evlere dağıldık.tabi eve geldiğimizde harun kardeşim dinlenmem için herşeyi düşünmüş kendisine yaptığı herşey için çok teşekkür ederim,huzur buldum evinde.ayrıca bolu mt üyelerine göstermiş oldukları sıcak ilgi ve alakadan dolayı.tekrar tekrar teşekkür ederim,esen ve sevgi ile kalın bolu mt

Mersin İl Temsilcisi
bolu... gerçekten güzel ye, anılarım tazelendi. herkesin "motor" dediği şeyin aslında paylaşımımızın başlangıç noktası olduğunu anlamamaya çalışması ne kötü... allah hepimizi korusun kardeşlerim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
AKMİNA MADEN SULARININ KAYNAĞI BOLU PAMUKKALESİ MEVKİ

pic0057lw2.jpg

BOLU MT MOTORLARIYLA BİRLİKTE
pic0056la3.jpg

pic0058bq5.jpg

pic0059up3.jpg

MUDURNU NALLIHAN ARASIDAN GÜZEL BİR MANZARA
pic0060hw0.jpg

pic0061wg4.jpg

pic0063wc8.jpg

NALLIHAN MOTORAN BAYİSİ CİHAN TİCARETTEN CİHAN BEYE KATKILARINDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
pic0065aj4.jpg

pic0066yx7.jpg

pic0067oe3.jpg

BEYPAZARI MOTORAN BAYİSİ MURAT KAYA YA SICAK KARŞILAMALALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER
pic0068yi0.jpg

ANKARA SİNCANDAN YAKIN ARKADAŞIM ÖMER TEKERCİOĞLU ABİSİ EŞİ VE ÇOCUKLARI ANKARAYA GELDİĞİMDE EVLERİNDE ODAM HAZIR YAPTIKLARI YARDIM VE KATKILARDAN DOLAYI KENDİLERİNE MİNNETTARIM VAROLSUNLAR SAĞ OLSUNLAR

TEKERCİOĞLU AİLESİNİN KÜÇÜK FERTLERİ GAMZE VE KARDEŞİ ŞAHİN
pic0073ap2.jpg

ANKARA MT NİN SAKİN ÜYELERİNE GÖSTERMİŞ OLDUKLARI SICAK İLGİ VE ALAKALARINA CANDAN TEŞEKKÜRLER
pic0077ab2.jpg

ANKARA MT NİN GÜZEL MOTORLARI
pic0079gp5.jpg

pic0080rj5.jpg

pic0081yg9.jpg

POLATLI SİVRİHİSAR ARASI DİNLENME TESİSİ
pic0082pm5.jpg

SİVRİHİSAR AFYON ARASI GÜZELKÖY DİNLENME TESİSLERİ
pic0083qu7.jpg

pic0084kh3.jpg

UŞAK MOTORAN BAYİSİ TÜMTÜRK TİCARETTEN HAKKI TÜMTÜRK
pic0086fr4.jpg

UŞAK MOTORAN SERVİSİ İSMAİL USTAYA KATKILARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
pic0087vo9.jpg

pic0089nb5.jpg

pic0090uw9.jpg

pic0091lf8.jpg

MANİSA MOTOR DÜNYASINDAN AHMET BEY
pic0093kh1.jpg

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
MOTORAN İZMİR ÇİĞLİ SERVİSİNDEN KADİR USTA YILLARIN DENEYİMİ ÇOK BECERİKLİ MOTORUMUN PERİYODİK BAKIMINI ÜSTLENDİ ELLERİNE SASĞLIK KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.

İZMİR ÇİĞLİ MOTORAN BAYİSİ SELİMGİL TCR TEN MUAMMER SELİMGİLE SICAK KARŞILAMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER.

YORGUNLUKTAN SONRA ÇADIRDA YATMANIN KEYFİ ÇOK ZEVKLİ OLUYOR.

AYDIN KÖŞK MOTORAN SERVİSİ SAİT AĞRIDAĞ

DİNAR MOTORAN SERVİSİ H.İBRAHİM COŞKUNA ZAHMETLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİM.

DİNAR ÇAY YOLUNDAN GÜZEL BİR MANZARA.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

İÇEL MUT MOTORAN BAYİSİ

İÇEL SİLİFKE MOTORAN SERVİSİ

YaŞamaktir Motosİklet, ÖzgÜrlÜktÜr. Sonsuz Bİr Uzamda FÜtursuzca Yol Almaktir Motosİklet, Prangalardan, Zİncİrlerden, KelepÇelerden Kurtulmaktir, HÜrrİyettİr Motosİklet. KuŞlar Kadar ÖzgÜr, Arslan Kadar GÜÇlÜ Olmaktir, Hayata KarŞi Daha GÜÇlÜ Durmaktir, YÜrektİr, GÜÇtÜr, ÖzgÜvendİr Motosİklet.

Yollarla Dansetmektİr, RÜzgarla SevİŞmektİr, Aynalara GÜlÜmsemektİr, Hayati Daha Çok Sevmektİr Motosİklet.

Onunla Daha Az Yakicidir GÜneŞ, Ya Da Atmosfer Daha SoĞuk, Ama ÜŞÜmesİ Bİle Bİr BaŞka Tatlidir Üzerİnde. Bazen Yollar Daha Uzundur Onunla, Bazende Uzaklar Daha Yakin. Bulutlar Daha GÜzeldİr Motosİkletle, Çİmenler Daha YeŞİl, Denİz Çok Daha Mavİdİr. Çocuklar Daha Sevİmlİ, Kadinlar Daha Çekİcİ, Erkekler Daha Erkeksİdİr Üzerİnde, BakiŞmalar Daha Çarpicidir, Daha Etkİleyİcİdİr TaniŞmalar. AŞk Bİle Bİr BaŞka Lezzetlİdİr Onunla.

YanizliĞi PaylaŞmaktir Motosİklet, Hayati BÖlÜŞmektİr, SessİzlİĞe BaŞkaldirmaktir, VaroluŞu Yenİden Yapilandirmaktir, Tabulari Yikmaktir, Hayata Bİr Kafa Atmaktir, DÜzene Kafa Tutmaktir. Kendİ Kurallarini Koymaktir Motosİklet.

Bİr Motosİklet Tutkunu İÇİn Hayat Onunla BaŞlar Ve Onunla Bİter, Aslolan Motosİklettİr ÇÜnkİ, Hayatin Tadi Ve YaŞamanin Anlamidir Tutkunu İÇİn, AliŞkanlik DeĞİl AŞktir Motosİklet, Zevktİr, YaŞama Sevİncİdİr, Nefes Alip Verme Sebebİdİr. Nefes Alip Vermekten İbaret DeĞİldİr Nede Olsa Hayat, Hayat Motosİklettİr Zaten.

Motosİklet Her Duyguyu Daha AĞir YaŞatir Tutkununa. Motosİklet GÜlmektİr, AĞlamaktir, ÜzÜlmek Ve AŞik Olmaktir, DÜŞler Kurmaktir, Sevİnmektİr. Ve Umut Ekmektİr Yol Kenarlarina Motosİklet, Hasrettİr YokluĞu, Özlemdİr, Beklemektİr, Ayriliktir, HÜzÜndÜr, GÖzyaŞidir Bazen Motosİklet.

‘’love Story’’ Ya Da ‘’hotel Calİfornİa’’ Dİnlemektİr Motosİklet, Bİr AÇik Hava Sİnemasinda ‘’easy Rider’’ Fİlmİnİ İzlemektİr Soluk SoluĞa.

Kapilmaktir, Kaptirmaktir, Ama Cesur Davranmaktir Motosİklet, YalnizliĞa AtilmiŞ Bİr Çalimdir Motosİklet, FeleĞİn Kafasina TaŞ Atmaktir, Şeytana Alayci Alayci GÜlÜmsemektİr, Dİkenlere Dokunmaktir, Hayata Bİr Şans Vermektİr Motosİklet.

İnsanlardan UzaklaŞmak DeĞİl, Ama Yalniz Kalip Kafa Dİnlemektİr Motosİklet, UÇsuz Bucaksiz Bİr Uzamda Bİtmeyen, Amansiz Bİr Yoldur, Yolculuktur Motosİklet. Tutkulu DÜŞlere Kahraman Olmaktir, En İyİ Senaryolara JÖn Olmaktir. Hayallerİ GerÇek Yapmaktir. Olumsuzluklara GÖĞÜs Germek Ve SavaŞmaktir Motosİklet,

AŞktir, Sevgİdİr, Dostluktur, ArkadaŞliktir Motosİklet. YaŞam İle ÖlÜm Arasindakİ İncecİk Çİzgİdİr, Yazgidir, Kaderdİr Motosİklet. Edebİyattir, Ona Şİİrler, Yazilar Yazmaktir, Beste Yapmaktir Bazen Motosİklet, Bİr Fİlm Çekmektİr, Onun İÇİn Bİr Kİtap Yazmak Ya Da Bİr Şarki Yapmaktir Motosİklet.

Bİr Garİp HÜzÜn ÇÖker Motosİklet Gİdİnce, HÜzÜn Her Yerİ Kaplar, Her Yere Sİner, Bu Bİr KayboluŞtur ÇoĞunlukla Ve YokluĞu Aci Verİr Her Daİm. İÇİÇe GeÇmİŞ DÜŞyİtİmlerİdİr Motosİkletten Ayri Kalmak. YÜreĞİ Acilara TutunmuŞ Yarali Ceylan Mİsalİ AĞlamaktir Motosİkletsİz Kalmak, OyuncaĞi KirilmiŞ Çocuklar Gİbİ ÜzÜlmek Ve HiÇkirmaktir Sessİzce, Kadinca Yada ErkekÇe.

Motosİklet DÜŞmektİr Bazen, Kolunu Kirmaktir, BİleĞİnİ BÜkmektİr, AyaĞini Kaybetmektİr, Kanini Akitmaktir Motosİklet, Aciyla Kivranmaktir, Sakat Kalmaktir, Bazen YÜrÜyememek, Bazen KonuŞamamak, Kİmİ Kazalarda Bİtkİ Gİbİ YaŞamaktir, Bazende Ölmektİr Motosİklet, Yok Olup Gİtmektİr.

Motosİklet Bİr YaŞam Tarzidir.

Motosİklet YaŞamaktir, Ölmektİr.

GÖkhan KaradÜzen
11 Mart 2007 Mersİn

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar