Motorumu Başka Marka Ile Değiştirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi buralara da gel

abicim sen motoru uçak yapmış.gezmedik yer bırakmamışsın ya.. valla tebrik ederim. ve adana taraflarına da gelirsen mutlaka beklerim.göbeğe bakılırsa sende babam gibi yemeyi içmeyi seven bi abimizsin. gel bi akdeniz balığıyla rakı içelim. güzel adana kebap yiyelim.. görüşmek dileğiyle. :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ümmet usta nerelerdesin?....3 gündür haber yok senden...:silent: :p

Su anda bartında yarın zonguldaga geçiyomus.Ordan duzceye ordan adapazarı ordan kutahya ordan da izmire geçecem dedi bana hıgg dedim kaldım.. Tamam abi doğrudur abi dedim :):silent: :mrgreen: :rendeer:

Yolun açık olsun

Şu an itibarıyle Akçakoca'da,
1 - 2 saat sonrasında da Düzce'de misafir edilecek.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

abicim sen motoru uçak yapmış.gezmedik yer bırakmamışsın ya.. valla tebrik ederim. ve adana taraflarına da gelirsen mutlaka beklerim.göbeğe bakılırsa sende babam gibi yemeyi içmeyi seven bi abimizsin. gel bi akdeniz balığıyla rakı içelim. güzel adana kebap yiyelim.. görüşmek dileğiyle. :cat:
davetin için teşekkürler,ben rakı almıyorum balık salata kola turka olur nisanda geçeceğim adanadan kısmetse görüşürüz.

düzcedeyim alper karadeniz turu bitti sağ salim düzcede SEZAİ RAHMİ YILDIRIM hoca misafir ediyor iki gün burdayım kendisine çok teşekkür ederim eksik olmasın,herşeyi düşünmüşler,arkadaşlar akçakocada karşıladılar düzceye kadar eşlik ettiler,dolapçı ali ve sezai hocama zahmetleri ve yaptıkları herşey için sonsuz teşekkürler.:cat: :cat: :cat: :rendeer: ::biggrinn ::biggrinn ::tutkuy:: ::thanks: ::thanks:

Son düzenleme:
Ümmet abi geldin şeref verdin,asıl biz sana teşekkür ederiz.Bu arada bu akşam hatlar yoğun.İmageshack ten resimleri upload edemiyorum.Hatlar daha iyi olduğunda resimleri anlatımlı olarak buraya atıyorum

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

Karadeniz gezin süper olmuş
çok teşekkürler öğle olsun diye zevkle uğraştım, ufak tefek aksilikler yaşadım ama şikayetçi değilim, genelde güzel geçti çok keyif aldım kendi adıma, yollarda hiç yalnız kalmadım özellikle sinop etabında, misafirperverlikleri üst düzeydeydi sinop mt nin.. emeği ve katkısı olan herkese gönülden teşekkür ederim.:cat: :cat: :cat: :thumleft: ::biggrinn :thumleft: ::biggrinn ::tutkuy:: ::thanks: ::thanks:

169fn0.jpg

SİNOP MOTORAN SERVİSİNDEN GÜLCAN HANIM SAMİMİ DAVRANIŞLARINDAN ÖTÜRÜ KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİM.

170up2.jpg

171ug1.jpg

172ge9.jpg

173cz8.jpg

174ia5.jpg

175ux3.jpg

176ma9.jpg

177si7.jpg

178mp1.jpg

179bx2.jpg

180vq2.jpg

181rd7.jpg

182hd9.jpg

183lk5.jpg

184th4.jpg

185mj0.jpg

186mx5.jpg

187ds9.jpg

188ud5.jpg

189fu9.jpg

190dw1.jpg

191fc9.jpg

192pm7.jpg

193jv6.jpg

194ea2.jpg

195qa4.jpg

196wy0.jpg

197ku7.jpg

198za2.jpg

199xf0.jpg

200ya0.jpg

201hv0.jpg

AKÇAKOCA ESNAFLARINDAN MT ÜYESİ DOLAPÇI ALİ KARDEŞ SAPAKTAN BENİ KARŞILKAYIP ÖZEL ARABASIYLA ZAMAN AYIRARAK TATİL GÜNÜNDE BİLE DÜZCEYE KADAR BANA EŞLİK ETTİ YAPTIĞI HERŞEY İÇİN KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİM.
202wx4.jpg

203ot3.jpg

Son düzenleme:
Stickerlarla dolmaya baslamıs yine motosiklet ufak ufak :)
Abi yeni mont yapmışsın güzel olmuş, yakışır

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Slm

Stickerlarla dolmaya baslamıs yine motosiklet ufak ufak :)
Abi yeni mont yapmışsın güzel olmuş, yakışır
evet çok güzel oldu yeni montum şimdi daha güvenli hissediyorum kendimi yeni şirketim MOTORANIN NAÇİZHANE HEDİYESİ yetkililere buradan çok teşekkür ederim seyahatlerimi ciddiye aldıkları için eldivende yollamışlar sinoptan kargodan aldım.:cat: :cat: :cat:

valla motoran iyi bakıyo abi sana :p

Boluya da bekliyoruz haa komsu ilimize sevgi ve saygılar...

helal olsun başka dicek bşi bulamıyorumm..kazasız belasızz ümmet abii..

ağbi biz asıl sana teşekkür ederiz bizim yanımıza geldiğin için.
bu arada kadir senin eski motoru senden satın almıştıyaa motoru tanıyamazsın modifiyeye soktular motoru bugün damalanıyor motorun yanları o motor bu motormu diyor herkes hi h :) kadir daha son hali bu değil dedi 5 cm yükseltiyorlar boyaya gircek

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
SAMSUN ÇARŞAMBADAN MOTORCULARIN EN ALÇAK GÖNÜLLÜSÜ. BENİM ÇARŞAMBA DURAĞIM NEZAMAN YANINA GİTSEM İLK GÜNKÜ GİBİ İLGİ VE ALAKASINI ESİRGEMEDİ BENDEN. KOVALAMIYORDA BIKMADI BENDEN. ÖZDEN MOTOR AHMET KÖSEYE KATKILARINDAN DOLAYI MİNNETTARIM

convar140lq4.jpg

DÜZCE MERVE PİDE SALONUNUN SAHİBİ ÇORUMLU HACI KARDEŞİME SELAM OLSUN

pic0044gg3.jpg

AKÇAKOCADAN DÜZCEYE KADAR BANA EŞLİK EDEN DOLAPÇI ALİ VE DÜZCEDE BENİ EVİNDE MİSAFİR EDEN SEZAİ HOCAMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

pic0043hp4.jpg

mes

Ümmet kardeşim ben senin yeni sponsorunu çok tuttum.Seni iyi kolluyor.Bu bizleri mutlu ediyor.Makina da sana çok yakıştı.Çok baba duruyor.Önce ki sponsor da çok dandik çıktı...70 küsur bin yapmış motoru alıp övüneceği ve müzesine kaldıracağı yerde elden çıkarmana göz yumdular.Onu öyle tozuyla toprağıyla etiketleriyle korumaları gerekirdi.Yazık...Neyse sana iyi yolculuklar efsane sürücü.Yolun açık olsun:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süpersin abi :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar