cevap yazan herkese teşekkür ederim. Şu bi kaç günlük motosiklet tecrübemde en çok hoşuma giden şey yolda giderken hiç tanımadığım bi drag star 'ın bana korna çalarak selam vermesiydi. Birbirini hiç tanımayan insanların bile marka ve model ne olursa olsun dayanışma içinde olmaları çok hoş bişey.
yazılan soru ve yorumlardan bazılarına cevaplarda şöyle:cherry:
hayirli olsun..
merakimdandir, kaca aldiniz ?
Shakulin
plakasıyla birlikte 3000 tyl ye patladı bana
güle güle kullan hayırlı olsun.bende dağlık bir alanda olsam enduro alırdım

yoksa değilmisin :O
Yurdumda bozuk yolları ve dağda bile raslanmıyacak cinsden davranışlar sergleyen mahlukların yaşadığı, dağlara uzak ama aslında en çok dağ sayılabilecek şehri olan istanbunun tam göbeğindeyim :queen:
Son dönem gördüğüm en güzel enduro motorlardan biri hayırlı olsun bu skyteam çin malı mı
Arkadaşım tam emin değilim, marka ispanyol asıllıydı galiba ama üretim çin olmalı. ASlında araştırıp öğrenmiştim ama motor gelince üstüne atladım ve geçmişe dair bütün bildiklerim sanki esen rüzgarla birlikte arkamda kaldı

Motor üstündeyken insan bütün dertlerini unutup yaşadığı anın tadını çıkartıyo, tabi bununla birlikte arada bazen gerekli bilgilerde uçup gidiyo :cherry:
hayırlı olsun. şehir içinde dur kalklarda bu yüksek motorla başta çok zorlanabilirsin ama "esas duruş" u tamamen becerebildiğin zaman herşey daha kolay olucak.
Aslında ayaklarım tam basmamasına rağmen sağ ayak frendeyken sol ayağı tam olarak basabiliyorum yere. Ama park etmek gerektiğinde (özellikle geri geri) ayakların ikisinin birden yere basmaması çok zor oluyo. Yüksek olmasının en büyük avantajı trafikte ileriyi çok rahat bi şekilde görebiliyo olmam. Dediğin gibi alışınca çok daha kolaylaşıcak herşey:cat: