motorumu aldımda geldim...

hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

aramıza hoş geldin ve hayırlı olsun...Hastalık bu ya,:mrgreen: şimdi skyteam nedir ne değildir araştırmaya başlıyacağım.

cevap yazan herkese teşekkür ederim. Şu bi kaç günlük motosiklet tecrübemde en çok hoşuma giden şey yolda giderken hiç tanımadığım bi drag star 'ın bana korna çalarak selam vermesiydi. Birbirini hiç tanımayan insanların bile marka ve model ne olursa olsun dayanışma içinde olmaları çok hoş bişey.

yazılan soru ve yorumlardan bazılarına cevaplarda şöyle:cherry:

hayirli olsun..
merakimdandir, kaca aldiniz ?

Shakulin

plakasıyla birlikte 3000 tyl ye patladı bana

güle güle kullan hayırlı olsun.bende dağlık bir alanda olsam enduro alırdım :) yoksa değilmisin :O

Yurdumda bozuk yolları ve dağda bile raslanmıyacak cinsden davranışlar sergleyen mahlukların yaşadığı, dağlara uzak ama aslında en çok dağ sayılabilecek şehri olan istanbunun tam göbeğindeyim :queen:

Son dönem gördüğüm en güzel enduro motorlardan biri hayırlı olsun bu skyteam çin malı mı
Arkadaşım tam emin değilim, marka ispanyol asıllıydı galiba ama üretim çin olmalı. ASlında araştırıp öğrenmiştim ama motor gelince üstüne atladım ve geçmişe dair bütün bildiklerim sanki esen rüzgarla birlikte arkamda kaldı :) Motor üstündeyken insan bütün dertlerini unutup yaşadığı anın tadını çıkartıyo, tabi bununla birlikte arada bazen gerekli bilgilerde uçup gidiyo :cherry:

hayırlı olsun. şehir içinde dur kalklarda bu yüksek motorla başta çok zorlanabilirsin ama "esas duruş" u tamamen becerebildiğin zaman herşey daha kolay olucak.
Aslında ayaklarım tam basmamasına rağmen sağ ayak frendeyken sol ayağı tam olarak basabiliyorum yere. Ama park etmek gerektiğinde (özellikle geri geri) ayakların ikisinin birden yere basmaması çok zor oluyo. Yüksek olmasının en büyük avantajı trafikte ileriyi çok rahat bi şekilde görebiliyo olmam. Dediğin gibi alışınca çok daha kolaylaşıcak herşey:cat:

nedim fiyat konusunda bir acıklama yapmanı rica etsek maşşallah rengide çok güzel

nedim fiyat konusunda bir acıklama yapmanı rica etsek maşşallah rengide çok güzel

2800 + 200 plaka =3000 ytl ye patladı bana motor. Normalde 3500 civarına geliyo plakasıyla, benim aldığım yerdede son bi tane daha vardım benimkinin krosundan, satan kişi bana bundan sonraki seriyi 3800'e satıcaz dedi, ne derece gerçek bilemiyorum.

kros tipi motorları beğenmem ama yeni ve tertemiz olduğundanmıdır nedir senin motora bayıldım nedim.kaliteli bir görüntüsü war.maşallah diyimde nazar değmesin.şehir içinde çukur,kaldırım,logar gibi şeylerden çok etkilenmezsinde, su birikintisi veya ıslak yolda üzerini baya bi batırıyo sanırım çamurluktan dolayı.

GüzeL bir tercih,Kazasız beLAsız sürüşLer.HayırLı oLsun...

hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan inşallah canımm:rendeer:

arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim.

kros tipi motorları beğenmem ama yeni ve tertemiz olduğundanmıdır nedir senin motora bayıldım nedim.kaliteli bir görüntüsü war.maşallah diyimde nazar değmesin.şehir içinde çukur,kaldırım,logar gibi şeylerden çok etkilenmezsinde, su birikintisi veya ıslak yolda üzerini baya bi batırıyo sanırım çamurluktan dolayı.

Valla bende sonradan sevmeye başladım krosu ama hakkaten çok hoşuma gitti motorum. Bide beklediğimden daha büyük çıktı. Oturduğun zaman rahatsız ediyo edyo bozuk yollar ama ayağa kalkınca çok rahat bi şekilde ilerleniyo. Özellikle e in kenarından gderken bir sürü asfalt çukuru var istanbulda.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hayırlı olsun, çok beğendim motorunu
gerçekten yakışıklı bir alet
kazasız belasız günlerde kullanman dileği ile

guzel bi secim yapmmissin bugune kadar bu motosikletten sikayetci olani gormedim .

gule gule binersin umarim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar