motorumu aldımda geldim...

Herkese merhaba;
yaklaşık bir yıldır motosiklet.net i takip ediyorum ve yanılmıyosam 5-6 aydırda üyeyim. Ha aldım ha alıyorum, onu mu alsam yoksa bunumu derken hesaplı bulduğum için ve birazda ruhumum serseri olan bölümünü ortaya çıkardığı için ilk motorum olarak skyteam 200 sm mi aldım sonunda:cat: 1,73 lük boyumla ayaklarım tere tam basmıyo motor tepesindeyken anca parmak cuyla idare ediyorum. İstanbulda Bahçelievler, Bakırköy, Cevizlibağ, Davutpaşa ve Beşiktaş arasında ki ev, iş ve okul trafini minimum zamana indirdim motorum sayesinde. cumartesi gelen motor şuan 230 km de. İstanbul içi ve çevre illere olan gezilerde görüşmek üzere :)

işte benim motor

Moderatör
Hayirli olsun :) Gule gule kazasiz belasiz keyifli ruzgarlar :cat:

Hayırlı olsun gözüme çok hoş göründü senin adına gerçekten sevindim :) Allah kazasız belasız cezasız sürüşler nasip eylesin :)

güle güle kullan hayırlı olsun.bende dağlık bir alanda olsam enduro alırdım :) yoksa değilmisin :O

Güle güle kullan, dikkatli kullan. Hayırlı olsun yeni motorun. Bir de hoşgeldin tabii ki :)

Son dönem gördüğüm en güzel enduro motorlardan biri hayırlı olsun bu skyteam çin malı mı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun, Kazasız belasız binmen temenlimle :)

hayırlı olsun. şehir içinde dur kalklarda bu yüksek motorla başta çok zorlanabilirsin ama "esas duruş" u tamamen becerebildiğin zaman herşey daha kolay olucak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar