Motorumda yok yok =)

Yeni güncel resimler

18.JPG

19.JPG

20.JPG

21.JPG

22.JPG

23.JPG

Motor harika olmuş =) bass dan dolayı vidalar gevşemiyodur umarım :cherry:

Ses sistemi akü dışında kaça maal oldu bende düşünüyorum da?

.
Bide SOUND MAGUS SM306 16cm(75 Watt RMS / 200 Watt Peak) + SOUND MAGUS A90 2 KANAL STREO ANFİ + montaj dahil 350 TL fiyat aldım iyi midir? (Telefondan bağlıcam)

.

ne marka motor var arkadaş sende
eğer düşünürsen uygun fiyata ben yaparım ses sistemini istersen gel bir gün buluşalım benim motoru gör ses duy
Motor harika olmuş =) bass dan dolayı vidalar gevşemiyodur umarım :cherry:

Ses sistemi akü dışında kaça maal oldu bende düşünüyorum da?

.
Bide SOUND MAGUS SM306 16cm(75 Watt RMS / 200 Watt Peak) + SOUND MAGUS A90 2 KANAL STREO ANFİ + montaj dahil 350 TL fiyat aldım iyi midir? (Telefondan bağlıcam)

.

Motorla giderken o sesi nasıl duyacaksın çok merak ediyorum.. :) sanırım sadece alttan rahatsız edecek seni :) şehir için güzel artistlik yapılır :) güzel emeğine sağlık demek kalmış bize.. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:08 PM ----------

angel eyesleri nasıl yaptın merak ettim..

ne marka motor var arkadaş sende
eğer düşünürsen uygun fiyata ben yaparım ses sistemini istersen gel bir gün buluşalım benim motoru gör ses duy

Tgb 425 atv, arka bagajın içine bi sistem düşünüyorum.. Anadolu yakası kozyatağındayım sen nerdesn?

Bide şu sisteme işte montaj dahil 350 tl fiyat aldım,telefondan bağlıcam..
http://urun.gittigidiyor.com/SOUND-MAGUS-A90-2-KANAL-STREO-ANFI-KARGO-BEDAVA_W0QQidZZ14859040
http://urun.gittigidiyor.com/SOUND-...AKIMI-UCRETSZ-KARGO_W0QQidZZ20659830#aciklama

.

kağıthane deyim avrupa yakası buyur gel beklerim
Tgb 425 atv, arka bagajın içine bi sistem düşünüyorum.. Anadolu yakası kozyatağındayım sen nerdesn?

Bide şu sisteme işte montaj dahil 350 tl fiyat aldım,telefondan bağlıcam..
http://urun.gittigidiyor.com/SOUND-MAGUS-A90-2-KANAL-STREO-ANFI-KARGO-BEDAVA_W0QQidZZ14859040
http://urun.gittigidiyor.com/SOUND-...AKIMI-UCRETSZ-KARGO_W0QQidZZ20659830#aciklama

.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:37 PM ----------

biliyormusun bunların hepsini ben merakdan yaptım çok meraklı biriyimdir bu yüzden güzel şeyler çıkıyor ortaya
Motorla giderken o sesi nasıl duyacaksın çok merak ediyorum.. :) sanırım sadece alttan rahatsız edecek seni :) şehir için güzel artistlik yapılır :) güzel emeğine sağlık demek kalmış bize.. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:08 PM ----------

angel eyesleri nasıl yaptın merak ettim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 PM ----------

evet sahibinden .com da var satılık video da var orda sesi dinleye bilirsiniz
tuttum..hoşuma gitti...zevkli biriymişin...

sanki sahibinden.com da gördüm :)

Bana çok uzak malesef motor olsa altımda gelirim de..=) Benim dediğim ses sistemi nasıl peki biliginiz var mı?

Hey dostum motorun süper olmuş nazar değmesin

Polis kornasını biliyomusun siren değil sadece korna

ben çok seviyorumda bir bilgin varmı

dostum çoğu vardı bende arabamdan kalmıştı sadece 150 tl ye 2.el bas anfisi aldım 500 watlık
Bası yarın yaptırmadan önce sorcam. Ses sistemi toplam kaça maal oldu?

.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:55 PM ----------

bu 3 lü sirenler var polisin dart sesini çıkarı yor ve 2 adet değişik siren daha üstelik megafonda var fiyetı aksarayda 25 tl gayret güzelve bayağı sesi çıkyor aletin
Hey dostum motorun süper olmuş nazar değmesin

Polis kornasını biliyomusun siren değil sadece korna

ben çok seviyorumda bir bilgin varmı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bırsey sorcaam bu ses sıtemı akuyu bıtırmıyormu vede net ses verıyormu acaba?

üsküdarda bi zat gördüm yok böyle bişe, yakında sırf fotosunu çekmek için gidicem:)

Motosikleti
Hornet
Çin malına gene laf söliyenler olmuş.Arkadaşın motoruna yaptıklarına laf söliyen olmuş.
çin malının ne olduğunu bilerek aldı bu arkadaş bendede var bende öle aldım.Maddi durum olsa bizde biliyoruz ne alıcağımızı.Gerek yok böyle şeylere:wiinkk:
Gel gelelim motora:)
Arkadaşım motorun dış görünüş olarak o 2 farın ortasında Bmw'lerde olan süs anteni kaldırırsan süper olucak bide yan çantalardaki Çelik yazılarına bişeyler düşüne bilirsin:)
motorun altında ışık olsun istemem ben şahsen ama sen beyenmişsin koymuşsun lafım yok;)
Ses sistemide nasıl olur bilmiyorum bana göre olmasada olur sen beyenmişsin emeğine sağlık:)
Gel gelelim o polis sirenine ondan bende taktırmak istiyorum:queen:
Şimdi bana cezadan bahsedenler olcak trafikte değil arkadaşlarla makara yapmak için istiyorum kimseyi rahatsız etmicem yani:)

Motorunu genel olarak çok beğendim eline,emeğine sağlık kazasız belası sürüşler:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar