Basslar harika tizler mükemmel ve motor stop anındayken tek amfiyle 5 saat 18 dkson ses müzik dinleme keyfi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 AM ----------
Sanal alemde forum sitelerine normalde takılmam yeni üye oldum prosüdörü bilmiyorum yönetimden şimdiden özür
arkadaşım 500 tl yap da görelim ondaki anfi sadece245yuro:bounce:orda en az 500 liralık modifiye yatıyor değermi? çin malına birde böyle düşünün. birkere 2x 12 amper akü bu dediği 600f aküsü x 2 eşittir 140 tl zenon 70 sess sistemi mixer ıvır zıvır 200 neonlar 50 tl yan çantası olmıyana 20-20 40 ve daha birçok fazlalık :S
hacı bızım tesısat noldu ?
cvp olsun diye yazdım:queen:tabii dışı motor görüntüsü olup içi boş olunca farklı amaçlarda kullanılabiliyor. bir arkadaşım bir işe yaraamdığı için denize atmış, balıklara ev olsun demişti....
düşünceye ve emeğe saygı ama tebrik :farao:
hondasilwerlingbiseyi merak ettim, acaba hangi motorun sende olmasini isterdin ve imkanin olsa ona neler yapardin?
ayrca motoru iki tekerli club'a dondurmussun, bravo.
görsellik güzel oldu arkadaş ama birde dinlesen harbi bas veriyorabi resmen bass koymus motora![]()
taktım tabiikieline sağlık...makinaya bir isim taktınmı...mesela şikago 2000![]()
motosikletle muzik sistemini ben bir türlü bağdaştıramıyorum, fakat zevk senin.
yalnız tizleri sele altına koymuşsunuz. baslar doğaları gereği katı engelleri aşmakta çok zorlanmazlar ama tiz frekanslar bu şekilde değildir. selen teweeter'ların sesini engelleyecektir.[/QUOTarkadaşım 4 tane tivitır var ön syalin ordaki tiwitırları görmedin mi ve ayrı yetten 20 lik iki adet mid bass var ön konsolda içine gömülü bagajı açtıgım zaman o tizleri duyuyorum çok güzel bir ses geliyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:05 PM ----------
merak ediyorsan bir gün dinletebilirim
yoo megafondan ben konuşuyorumm:queen:Güzel olmuş..:cat:Konuşuyormu bu makina..:mrgreen:
1- Ben motora motor demem o motor benim olmayınca
2- Dışında ne olursa olsun içi japon olsun
sağlıcakla..