Motorumda yok yok =)

Mersin İl Temsilcisi
tabii dışı motor görüntüsü olup içi boş olunca farklı amaçlarda kullanılabiliyor. bir arkadaşım bir işe yaraamdığı için denize atmış, balıklara ev olsun demişti....

düşünceye ve emeğe saygı ama tebrik :farao:

orda en az 500 liralık modifiye yatıyor değermi? çin malına birde böyle düşünün. birkere 2x 12 amper akü bu dediği 600f aküsü x 2 eşittir 140 tl zenon 70 sess sistemi mixer ıvır zıvır 200 neonlar 50 tl yan çantası olmıyana 20-20 40 ve daha birçok fazlalık :S

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi resmen bass koymus motora :)

valla çok saçma modifiye gördüm ama bu bence bikaç ufak gereksizlik dışında gayet hoş olmuş

Forumdan Uzaklaştırıldı
hacı bızım tesısat noldu ?

Birader neler yapmışsın sen yahu :)
Çok çaba harcamışsın ama, ellerine sağlık, Allah kaza bela vermesin.
Yalnız dikkat et motoru çaldırma sakın, motorun fiyatı kadar da ekstra yaptırmışsın anladığım kadarıyla. :)

slm

Basslar harika tizler mükemmel ve motor stop anındayken tek amfiyle 5 saat 18 dk :) son ses müzik dinleme keyfi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 AM ----------

Sanal alemde forum sitelerine normalde takılmam yeni üye oldum prosüdörü bilmiyorum yönetimden şimdiden özür

orda en az 500 liralık modifiye yatıyor değermi? çin malına birde böyle düşünün. birkere 2x 12 amper akü bu dediği 600f aküsü x 2 eşittir 140 tl zenon 70 sess sistemi mixer ıvır zıvır 200 neonlar 50 tl yan çantası olmıyana 20-20 40 ve daha birçok fazlalık :S
arkadaşım 500 tl yap da görelim ondaki anfi sadece245yuro:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 PM ----------

hacı bızım tesısat noldu ?

msn yi kaydet ordan konuşalım okey benim işim bu halladeriz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 PM ----------

tabii dışı motor görüntüsü olup içi boş olunca farklı amaçlarda kullanılabiliyor. bir arkadaşım bir işe yaraamdığı için denize atmış, balıklara ev olsun demişti....

düşünceye ve emeğe saygı ama tebrik :farao:
cvp olsun diye yazdım:queen:

biseyi merak ettim, acaba hangi motorun sende olmasini isterdin ve imkanin olsa ona neler yapardin?

ayrca motoru iki tekerli club'a dondurmussun, bravo.

motosikletle muzik sistemini ben bir türlü bağdaştıramıyorum, fakat zevk senin.

yalnız tizleri sele altına koymuşsunuz. baslar doğaları gereği katı engelleri aşmakta çok zorlanmazlar ama tiz frekanslar bu şekilde değildir. selen teweeter'ların sesini engelleyecektir.

motosikletle muzik sistemini ben bir türlü bağdaştıramıyorum, fakat zevk senin.

yalnız tizleri sele altına koymuşsunuz. baslar doğaları gereği katı engelleri aşmakta çok zorlanmazlar ama tiz frekanslar bu şekilde değildir. selen teweeter'ların sesini engelleyecektir.[/QUOTarkadaşım 4 tane tivitır var ön syalin ordaki tiwitırları görmedin mi ve ayrı yetten 20 lik iki adet mid bass var ön konsolda içine gömülü bagajı açtıgım zaman o tizleri duyuyorum çok güzel bir ses geliyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:05 PM ----------

merak ediyorsan bir gün dinletebilirim

Güzel olmuş..:cat:Konuşuyormu bu makina..:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar