motorum stop etti ve tekrar çalışmadı

iyi günler arkadaşlar.bende honda cbf 150 motor var.uzun zamandır çalışmayan motorumu 1 saat kadar çalıştırdım akü şarj olsun diye sonra el gazıyla biraz devirini yükseltip ara gazı verdim ve motorum stop etti ve bi daha çalışmadı.bunun nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
Fazer8 abs
dostum yanlış anlama ama benzin varmı depoyu açıp kontrol ettinmi.

Aynısı benim de başıma gelmişti ve benzin göstergesinin dolu gösterdiğini fakat depoda benzin kalmadığını gördüm. Senin sorununda bujinin görevini yapmayabileceği de akıllara takılan bir soru. Kısaca ya benzin ya bujiye odaklan ben olsam öyle yapardım.

teşekkürler arkadaşlar buji olabilir benzinine baktım benzin var içinde ses geliyor .bide karburatör de tıkanmış olabilirmi diye de düşünüyorum.

Benzin vanasının borusu ve hortumlar tıkanmış da olabilir.Karbüratör ve depo kirlenmiş,buji bitmiş olabilir.

kardeşim sen benzini kontrol et hatta koy içine biraz daha, ben o şırıltı yüzünden az motor iteklemedim :D

Bekleyen benzin özelliğini yitiriyor. Karbüratördeki benzini bir şekilde boşaltıp yeni benzinle denersen çalışacaktır

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Benzinin bitmiş..Yedeğe al musluğu...
Ya da benzin koy... :)

İsmin yabancı gelmedi bana...
İakariam oynuyormusun sen ?... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar