Motorum gaz yemiyor

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar yaklaşık 5 aydır tvs raider 125 motorumu sürüyorum motor 3 bin kilometrede ama 5.viteste düz yolda bile devir düşüyor motor gaz yemiyor sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar yaklaşık 5 aydır tvs raider 125 motorumu sürüyorum motor 3 bin kilometrede ama 5.viteste düz yolda bile devir düşüyor motor gaz yemiyor sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir

Vites müşürü gibi birşeydi sanırım adı , garantiden parça soylemen gerekiyor ve bu baya uzun bir süreç.

5 vites motorların hastalığı diyebilirim , bende de SYM Nhx 125 var 3 ve 4 de doldurmadan 5 e atarsan top speed göremezsin ama sakin bir sürüşle gayet az tüketirsin , yanlış montajlanmış buji veya manifold da aşırı çekiş kaybına sebeptir , zincir çok gergin yada lastik hava basıncı çok fazlaysa da çekiş kaybı yaşanabilir..

He pardon yanlış okumuşum , müşürle alakalı değilmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar