motorum çalındı yamaha

evet o kilitler açılmış
işin en garibi
ben marmara üni. karşısında oturuyorum
sabah 5:25 te çalınmış motor
marmara üniversitesinin kameralarından belirledim
motor üni önüne kadar geliyor ve ordan U dönüşü yapıyor
döner dönmez farları yakıyor ve uzayıp gidiyor
şimdi farları yaktıına göre ben bu motorun anahtala çalıştırıldığından şüphelenmekteyim
ve doğal olarakta aldığım kişilerden
yarın yol üstündeki diğer kameralarada bakıcam ve illaki bi şekilde eşgal belirlenicek
bendeki kamera görüntüsüde kriminalde netleştirilebilir, ve salak hırsızın kafasında KASK olmadığı için eşgalinden bulunabilir
oda omassa modesa kameralarına bakıcam
motorda hiç benzin yoktu bu sabah ağvaya gideceğim için doldurmamıştım dün gece sabah fulleyip çıkıcaktım yola
bu eleman kesin bizim burdaki ziverbey bp dende benzin almak zorunda kalmıştır, bide ordan bişiler çıkartabilirsem....
elimden gelenler bunlar..
şimdi o şerefsize sesleniyorum, eğer bi şekilde bu forumu okursan
dua et seni bulmiim, dua et...!

o motor sana gelecek kardeşim olayı çözmüşsün !! üstüne git evimin oralara bıraksınlar de haber uçur bak gör makina sana gelecek....:cat:

evet o kilitler açılmış
işin en garibi
ben marmara üni. karşısında oturuyorum
sabah 5:25 te çalınmış motor
marmara üniversitesinin kameralarından belirledim
motor üni önüne kadar geliyor ve ordan U dönüşü yapıyor
döner dönmez farları yakıyor ve uzayıp gidiyor
şimdi farları yaktıına göre ben bu motorun anahtala çalıştırıldığından şüphelenmekteyim
ve doğal olarakta aldığım kişilerden
yarın yol üstündeki diğer kameralarada bakıcam ve illaki bi şekilde eşgal belirlenicek
bendeki kamera görüntüsüde kriminalde netleştirilebilir, ve salak hırsızın kafasında KASK olmadığı için eşgalinden bulunabilir
oda omassa modesa kameralarına bakıcam
motorda hiç benzin yoktu bu sabah ağvaya gideceğim için doldurmamıştım dün gece sabah fulleyip çıkıcaktım yola
bu eleman kesin bizim burdaki ziverbey bp dende benzin almak zorunda kalmıştır, bide ordan bişiler çıkartabilirsem....
elimden gelenler bunlar..
şimdi o şerefsize sesleniyorum, eğer bi şekilde bu forumu okursan
dua et seni bulmiim, dua et...!

güzel düşünmüşsün, ama bütün araştırmanı bitir sonra motoru aldıgın kişi ile görüş. Adamı şimdiden bukadar araştırma yaptıgın veya ondan şüphelendigin konusunda ubilgilendirirsen sonra arazi olabilir.

GKN

ya planım birebir aldıım kişiyle alakalı deil
neyse fazla detaya girmiyim
siteyi takip eden var etmeyen var
sonuçlanınca yazarım burdan..

ya planım birebir aldıım kişiyle alakalı deil
neyse fazla detaya girmiyim
siteyi takip eden var etmeyen var
sonuçlanınca yazarım burdan..
gökhan kardeşim kalbimiz senin'le yaşayan bilir motosiklet çalınmasını' bilen bilir benim olayı ama allah(cc)dan bana makinam dönmüştü darısı başına inşallah.....
hayırlı haberlerini bekliyoruz:) toplanırız bostan'cı sahil'de kutlama yaparız inşallah......

İnşallah bulunur duıa edeceğim :pale: Ama sende sakin ol, evet zor ama çalan adamı polise ver, gerisini halletsinler.. Üç kuruşluk adamlar yüzünden başına iş alma...

Bak şimdi bende bu satanlardan şüphe ediyorum farları yakarak gittiyse büyük bir ihtimal anahtarla çalıştırmıştır... Anahtar da kimde olabilir sence ? Tabii ki satanda... Büyük bir ihtimalle kopyalamıştır ve seni takip etmiştir... Sabah da sen uyurken tıpış tıpış çalmıştır... :pr:

Daha yeni hayırlamıştık... Şok oldum, inanamıyorum..... :silent:

Bu kadar şerefsiz insanları nasıl barındırıyoruz nasıl bu hale geldik anlayamıyorum?

Bir an önce bulunmasını diliyorum, inşallah kısa zamanda bulunur ve o insan müsvetteleri hapsi boylar... Şerefsizler.....

GKN

ya kimsenin beni takip etmesine gerek yokki
noter satışı var
hem satıcıda hem alıcıda
ve üzerinde açık adresim gaaayet net yazıyor..

hoca yapma yaaaaa.......ulan eski sahapları yedek medek yaptırmasın hacım...ne dersin...

tahmin ettiğim gibi...yapman gereken sana moturu satan kişinin bir adli kaydına baktırman...hani olur ya...dosyası kabarık bi tipse belkide çalıntı bir motur aldın...herşey nizami gibi görülebilir...çakma şasi yapılmıştır belki...bilemezsin...belki şimdi 2 bya atıp şasi noyu değiştirip başka kişilerede satabilirler...herşeyi düşünmek lazım...parçalayıp satma ihtimalleri az çünkü o nodel parçaları kim ne yapsın...bu tür şebekeler hep varolmuştur..Organize işler filminde işlenen konulardı bunlar...sonra dediğin gibi kameralarda iz sürebilirsen çok şanslısın...

Devir işlemleri sırasında hatırlıyorsan devir işlemlerinde adresleriniz aynen yazıyor...sana satan kişiler tarafından çalındığı veya çaldırıldığı yüksek ihtimal....3-4 gün kolladılar sonunda operasyonu yaptılar...hırsızlarda akıllıdır ki neden eski kasa bir racing çalsınlar...işlerine yaramaz...

abi her ilde böyle bit pazarı deriz ya o türden yerler vardır genelde çalıntı malları ya öylece yada parçalayıp oralara satmaya getirirler.o tür yerlere ağırlık versen iyi edersin

GKN

işte bahsettiğiniz tüm fikirler aklımda
ama pek yazmak istemiyorum
dediğim gibi siteyi takip eden varrr etmeyen var
sonuçları bildiririm

gökhan kardeşim çok geçmiş olsun bizde neden gelemedi diye kulaklarını çınlatmıştık,gel görki sen ne ile uğraşıyormuşsun da haberimiz yok. elinden geleni yap her yolu dene anladığım kadarıyla onların kuralı ile oynayacaksın

Çok geçmiş olsun arkadaşım.Umarım en yakın zamanda bulunur motorun.Böyle şerefsizler var oldukça biz motor tutkunlarına rahat yok.

Arkadasım çok geçmiş olsun.
Aynı şekilde bu sabaha karşı benim arkadasında CBR 600 F ini götürdü serefsizler. Sanirim bu gece dısarda gezicez bu tarz kisileri yakalamaya calısacaz. Umarım tüm arkadaslar makinelerine kavusurlar.

Dostum inan çok üzgünüm ...
Sanırım aynı anda benim motorda çalındı bu sabah ve inan yanıyorum ama üzerindeyim hertürlü kovalıyorum kokusu çıkarsa umarım sanada faydam olur...
tek söyleyeceğim içim yanıyor...

Arkadasım çok geçmiş olsun.
Aynı şekilde bu sabaha karşı benim arkadasında CBR 600 F ini götürdü serefsizler. Sanirim bu gece dısarda gezicez bu tarz kisileri yakalamaya calısacaz. Umarım tüm arkadaslar makinelerine kavusurlar.

Sanırım aynı anda benim motorda çalındı bu sabah ve inan yanıyorum ama üzerindeyim hertürlü kovalıyorum kokusu çıkarsa umarım sanada faydam olur...

yahu çok geçmiş olsun...nedir bu...herkesin canı yanmış...

kardeşim inş. sende makinana kavuşursun...:salut:

Hadi yaa...:cyclopsan Çok üzüldüm daha da yeni almıştın.. geçmiş olsun dostum. İnşallah bulunur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun arkadaşım

anladığım kadarıyla ya motorunu ya da motorunu çalan şerefsizleri en kısa sürede bulacaksın. Umarım bu sğre beklediğinden kısa olur ve motosikletine kavuşursun.

GKN

senin motorundan haberim var
göztepe karakoluna gittim senin tutanağıda gördüm
o uyuz bayan polis gösterdi
sen anahtarı üstünde unutmuşsun sanırım
sanada çok geçmiş olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar