motorum çalındı yamaha

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bunlar aynı semtte mi dolaşıyorlar?......

Bu semt hangisi?.....

Şerefsizler noolacak.... Üstünde gebersinler.... benimde çalınmıştı ama 1.5 yıl oldu.....Hala da yok.... Gitti. Kafanızdakileri çok iyi anlıyorum....

Umarım bulursunuz....

GKN

işin garip kısmı
2 makinada kuyubaşından çalınıyo
benimki otoparktaki ilk gecesinde çalınıyo
diğer arkadaşınkide misafirliğe gittiği sırada yani ilk defa çekildii bi otoparkta çalınıyo
buda bi muammaa..

Geçmiş olsun hocam üzüldüm.Benzin istasyonu kayıtlarına bakamanı tavsiye ederim.Marmara üniversitesine okuyorum oralar biraz daha elit kesimdir demekki oralara dadanmaya baslamış hırsızlar.:pale: Umarım bulunur.

Kardeş diyecek kelime bulamıyorum. İnanki çok üzüldüm. Sen onu alabilmek için kimbilir nelere katlandın. şimdi iki çulsuzun eğlence parası olacak. benim motorumda bahçede 4 ayrı güvenlik ile korunuyor fakat yeterli değil eminimki. Bu hırsızlara birilerinin dur demesi lazım. Birileri demeden önce bu olaya devletin el atması lazım. Ne yapalım motorlarımızı evemi çıkaralım. Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda yeni bir başlıkla motorunu bulduğunu ilan edersin. Dualarımız seninle.

tüh be valla hocam çok üzüldüm ya ..geçmiş olsun..umarım bulunur...sanırsam sana nazar değdi...tekrardan geçmiş olsun...

Gaziantep İl Temsilcisi
bunlar şerefsizya daha kaç gun olmuştu alalı motoru adi herfler cok geçmiş olsun arkadaşim inşallah bulursun......

senin motorundan haberim var
göztepe karakoluna gittim senin tutanağıda gördüm
o uyuz bayan polis gösterdi
sen anahtarı üstünde unutmuşsun sanırım
sanada çok geçmiş olsun..

Dostum inan çok üzgünüm ...
Sanırım aynı anda benim motorda çalındı bu sabah ve inan yanıyorum ama üzerindeyim hertürlü kovalıyorum kokusu çıkarsa umarım sanada faydam olur...
tek söyleyeceğim içim yanıyor...

İnanmıyorum nasıl unutursun anahtarı :pale:
Arkadasım çok geçmiş olsun.
Aynı şekilde bu sabaha karşı benim arkadasında CBR 600 F ini götürdü serefsizler. Sanirim bu gece dısarda gezicez bu tarz kisileri yakalamaya calısacaz. Umarım tüm arkadaslar makinelerine kavusurlar.

Geçmiş olsun :salut:

Ya nedir bu? Siteye 5 gün kadar ara verdim. Gitmeden önce hayırlı olsun dedim..:pale:
Geldigimde Geçmiş olsun, İnşallah en yakın zamanda bulunur diyorum.
Geçmiş olsun... İnşallah en yakın zamanda bulunur.. :salut::pale:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun arkadaşım,
daha yeni almamışmıydın sen makinayı yaa
şerefsiz herifler
:pale:

sevgili gkn çok geçmiş olsun.... en kısa zamanda motosikletine kavuşursun inşallah:pale:

geçmiş olsun ikinizede...umarım en kısa zamanda bulursun..iyi haberlerini bekliyoruz:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun abi inşallah bulunur.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
..........ne dım ben sımdı yaaaaaaaaaaa........cok uzuldum dostum,umarım bulunur makınan.

arkadasım ınan cok üzüldüm,daha bır kaç gün once okudugumda ne guzel inşallah hayırlı olur dıye ıçımden geçerken şu hale bak adiler ne olacak ...inşallah bulursun.

Çok geçmiş olsun dostum....

İnanılmaz birşey ya...

daha 2 gün önce hayırlı olsun demiştik...

Çok üzüldüm gerçekten

dostum geçmiş olsun.. çok üzüldüm yeni almıştın daha tüh :pale:

GKN

makinayla ilgili gelişmeler var
piyasayla ilgili özellikle avrupa yakasından tanıdığı çevresi olanlar bana ulaşırsa sevinirim
sormak istediğim bikaç isim var
böyle açık ortamdan sormak istemiyorum

helal olsun vallahi dedektif gibi iz suruyorsun. Allah sonunu hayırlı eylesin insallah hayırlısı ise motoruna kavusursun kardesim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar