MOTORUM ÇALINDI.BULANA ÖDÜL.

Arkadaşlar dün gece saat 03.30dan sonra 1700kmde yamaha r25 mavi/gri motosikletim beylikdüzünde evimin önünden çalınmıştır.Bulanlar dönüş yaptığı taktirde ödüllendirilecektir.İrtibat için 05368807039

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun. Motosikleti'nin fotoğrafını atıp bilgileri detaylı verirsen, gören arkadaşların yardımcı olması daha kolay olur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsuni yapanların elleri kopsun.
Motor hırsızlığına karşı duyarsız arkadaşların inşallah başınıza gelmez diye beddua edıyorum.
Arkadaşım burdan bir cacık çıkmaz.
Gel facede grubumuza katıl, ve o bölgedeki mağdur diğer arkadaşlar ile görüştüreyim seni.

https://www.facebook.com/groups/1567885440172035/?fref=ts

Hocam cumhuriyet mahallesi metrobus duraginda.Iskinin oralarda evim.

Plakayı sökerler de gerçi plaka ve belirgin bir özelliği var mı, sağında solunda çizik, yapıştırma vs vs

Bitek gri tank pedi var onun disinda bildigimiz R25.Mavi rengini bir ay bekledim.Plaka icinde tekirdaga ikametimi aldirmistim babannemin evine.Rodajini modajini bakimini yaptirdim.Oylece gitti.Ona yaniyorum.

Geçmiş olsun , güvenlik önlemi olarak nasıl bir önlem almıştın.
Benim motorum çalındığında sadece direksiyon kilitli idi (bulunamadı)

Sagol.Bendede direksiyon kilidi vardi sadece.zincir vardi ama ihmal edip takmamistim.Normalde her gun zincirlerdim.Ihmalin sonu kotu oldu.

Geçmis olsun hocam. Beylikdüzü'nde geziyorum ben sürekli gözüme çarparsa indirir döverim anonim çocuğunu..

Çok geçmiş olsun inşallah bulunur bostancı civarlarındayım kontrol edicem sürekli

Ne yazikki bi ses yok hala.Tanidik polis olsa belki 2 mesaisini oldurup bulabilir ama pek ilgilenmiyorlar.Bende esenyurt civarlarinda dolasiyorum hala belki biseyler yakalarim diye.Sanayi sitelerine falan bakiyorum.Tesekkurler saygilar.

Ne yazikki bi ses yok hala.Tanidik polis olsa belki 2 mesaisini oldurup bulabilir ama pek ilgilenmiyorlar.Bende esenyurt civarlarinda dolasiyorum hala belki biseyler yakalarim diye.Sanayi sitelerine falan bakiyorum.Tesekkurler saygilar.

Ah be kardeşim.

Tez zamanda bulunur inşallah.

Yedieminlerede bakın isterseniz

Motosikleti
'13 Inazuma
geçmiş olsun.

yalnız şu motorları nasıl sadece gidon kilidine emanet edip gidiyorsunuz aklım almıyor.

Motosikleti
Indian Scout
Geçmiş olsun..
Kötü haber vermek istemem ama yedek parça için çalıyorlar, anında söküp parçaları okutuyorlar..
Ben de Beylikdüzü'ndeyim, bu aralar çok fazla olmaya başladı.

Onguard Beast var zincir, onlardan almak lazım mutlaka, 200-300 TL

dün gece 1 honda spacy scooter ve 1 mavi-gri r25 özel ataköy hastanesi civarında gördüm
tipler yanımdan geçerken hallerinden belliydi hırsız tipler, plaka sökük
işallah bulursun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar