Motorum Çalındı (34 GGM 87 Hyosung gt250r)

c@n

çok üzücü bir olay geçmiş olsun moral bozucu bu tip olayların yaşanması ama işte malum istanbul kocaman bir şehir nereye gittiği değil nasıl gittiğini bile hayal edemiyoruz

inşallah tezzamanda bulunur motoru tanıyabileceğimiz detaylar nelerdir

mesela ezik vuruk çizik sticker elcikler tank ped gibi detaylar eğer kullanım amaclı çalındı ise plaka farklıdır eğerki kesilmek icin çalındıysa ayrı bir konu ama

Geçmiş olsun. Benim arabam çalınmıştı altı sene sonra bulunmuştu. İnşallah bulunur.

Allah kolaylık versin çok zor valla.. üzüldüm inşallah en kısa zamanda bulunur..:pale::pale:

Cok gecmiş olsun. İnsallah bulunur ve birdaha hiçbirimiz boyle bişi ile karşılaşmayız..

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Çok üzücü ve nefretlik bir durum.
Umarım bulunur.

Geçmiş olsun, benimkinide kozyatağı kayasultan sk tan çalmışlardı 2008 kasımında ve bulunmadı malesef. Umarım sizinki bulunur.

Bence polis kesinlikle bu işş yapanları biliyordur netice itibarıyla bu işi yapan 1000 lerce kişi yok.

İyi günler.....

Yazık günah.Adam çalışsın didinsin alsın sen bedavadan al götür.Cezalar kesinlikle ağırlaştırılmalı! Geçmiş olsun hocam buarada.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
koskoca motorları nasıl çalıyorlar anlamış değilim:silent:

rif

dostum geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur motorun.Motorunun alarmı yok muydu bu arada ?

geçmiş olsun diyelim, daha çönce başlık açmıştım ama pek ilgi görmedi, windows tabanlı cep telefonunu motora gizleyip bunu internetten kolayca izleyebiliyorsunuz hemde ücretsiz, bende bazen sokakta bırakıyorum, 2 yerden zincirli ve alarmlı disk kilidi var ama kilitlerin kesilebildiğini ve motoru kucaklayıp kamyonete atıp götürebildiklerini biliyoruz.. cep telefonu sistemini denedim, süper çalışıyor, gps olması gerekmiyor, baz istasyonlara göre de bulabiliyor, yani motoru gizleseler bile bulabiliyoruz, ilgilenen olursa detayları anlatabilirim.

dostum bana o sistemi anlatabilir misin veyahutta link verebilir misin? çok mantıklı bir sistem anlattığın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar