Geçmiş olsun inşallah bulunur. Çelik kablolar yere temas ediyorsa bu hırsızlar o belirttiğin inşaat makasları ile kesebiliyorlar. O makasla yerden dayanak alarak kesiyor. Bu kesme işleminin önlenmesi için mutlaka motosikleti yüksek bir yerinden bağlayarak kablonun yere deymemesine özellikle dikkat edin sizin kilitin yere teması varmıydı acaba, benim tahminim kamyonetle gelmemişlerdir öyle olsaydı makası ve kilidide yanlarına alırlardıArkadaşlar teşekkürler ilginiz için;
olayın meydana geldiği yer dediğim gibi apartmanın önü. Saat 17:30 18:30 arası. Hava daha yeni kararmış ki muhtemelen bunu beklemişler ama sitenin içine girip öyle çok geç olmayan bir saatte, hatta hiç geç olmayan diyebilirim, ve yanlarında büyük bir bahçe makasıyla (yarı boyuma geliyor neredeyse) gelip motoru çalabilmeleri olayın dehşetini anlatır. Ve tahminim kamyonet pikap tarzı bir araçla geldiler motorumun kilidini bahçe makasıyla kestiler ve motoru araca yükleyip kaçtılar. Size tavsiyem hiçbir şekilde şu motosiklet kilitlerine güvenmeyin zaten bir çoğu çin malı olduğu için kolayca açılıyor yada kesiliyor, ki benimki çin malı filan değildi. Neyse kaçarlarken makası ve kilidi bırakmışlar, polis parmak izi filan aldı sonrada kriminale yolladılar. Tüm arkadaşlar için özellikle İstanbul da yaşayanlar, motorunuzu kapalı ve güvenlikli bir garaj ya da otoparkta tutmanız şart. Ben yandım sizler yanmayın diyeyim artık, çünkü bunlar gözü karartmış fena halde.
Kilidin yerle teması yoktu ama yinede kesmişler. Birde herhangi bir araçla mı geldiler bilmiyorum tabi sonuçta ama erken bir saat olduğu için muhtemelen çevreden biri geçti ve ve ellerindekileri bıraktılar. Şimdi tabi bunlar detaylar, bir şekilde çalıyorlar motorları, mühim olan güvenlik tedbirlerini elden bırakmamak ve imkan varsa kasko filan yaptırmak tabi ben yaptırdım mı? hayırNeyse Plakayı tekrar hatırlatayım 34 GGM 87 şase noyu da yazıcam akşam nolur nolmaz
Geçmiş olsunale:
Ama kaskoda bi yere kadar bildiğim kadarıyla kasko çalınmalar için kapalı garaj kilitli kapı istiyo yani sokaktan çalınmalarda bi hak iddaa edilemiyo? yanlış olmasın ben böyle duymuştum:farao:
Neyse umarın tez zamanda bulunur:cat:
çok geçmiş olsun benimki gideli 3 ay geçti acısı yeni azalıyor.Allah kolaylık versin