Motorum Çalındı (34 GGM 87 Hyosung gt250r)

Arkadaşlar,
Hyosung gt250r marka 34 GGM 87 plakalı gri-siyah motorum Kozyatağındaki evimin önünden 02.01.2010 tarhinde çalındı. Eğer bir gören olursa 0505 686 88 22 nolu telefona haber vermesini istiyorum. Ve bir diğer merak ettiğim olay acaba çalındıktan sonra motoru bulunan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler

kardeş geçmiş olsun o motordan bende kullandım çok ağır bi motor nası çalınır anlamadım gitti :silent: inşallah ruhsatıda çaldırmamışsındır,bende daha önce cbr 125 vardı sattığım arkadaş çaldırdı hemde ruhsatıyla beraber ama yaklaşık 2 ay sonra bulundu motorun anasını bellemişlerdi,inşallah bulunur yaa çok üzüldüm gerçekten çok kötü bir durum Allah kimsenin başına böyle bir olay vermesin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Umarım tez bulunur motorun,2 günde bulunanına rastladım.:pr:

geçmiş olsun kardeşim nasıl oldu biraz bilgi verebilirmisin? benimki bulunmadı bulunanda 1 kişi görmüstüm her zaman umut vardır

Son düzenleme:
Ula bu ist nasıl bi memlekettir yaw:silent:, geçmiş olsun kardeşim inş en kısa sürede üzüntünü atlatırsın...

6 ay sonra da bulunan motor olmuştu. hırsız kendi malı gibi kullanmadığından bir çok zarar açmıştı. Hayırlısı ne ise o olsun . Umarım bulunur.

geçmiş olsun kardeş,plaka aklımda,görürsem indiririm aşağı

geçmiş olsun arkadaş.geçenlerde arkadaşın motoru çalındı göztepede.bir ay bekledi baktı olmuyor yanisini aldı.bir hafta sonra yolda görmüşler aldı motoru ama bir dünya masraf daha yeni motordu sattı sinirden. şerfsiz bunlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
umarım bulunur , büyük bir bmwyi bulmuslardı en son hatırladığım , alakasız bir şehirde bulunmustu hatta ...

Motosikleti
Hornet
Geçmiş olsun..İnş kısa sürede bulunur..
Yakın arkadaşlarımdan bitanesininde 1 ay önce çalındı keeway chooper'ı hala ses seda yok..

geçmiş olsun. arkadaşla telefonda görüştük. sahibinden.com'da dün yada ondan önceki gün gördüğüm ve bugün silinen bir ilandan şüphelendim, durumu arkadaşa anlattım. umarım birşeyler çıkar.

PLAKAYI AKLIMIZDA BULUNDURALIM (34 GGM 87)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar