Motorum Çalınamadı :)

Anladığım kadarıyla zamane hırsızları artık ucuz motorlarla ilgilenmiyor. genelde racing motorlara dadanıyorlar, veya piyasa değeri yüksek motorlara. yani eğer yakalanıp hapse girerse çaldığına değsin diye düşünüyor sanıyorum, 3000-5000 liralık motoru çalsa sanki aynı fiyata mı satacak veya parçalarını satacak. eskiden en hurda mz motorlar bile çalınırdı, en çok mobilet çalınırdı, şimdi tenezzül etmiyorlar galiba. güpe gündüz milletin içinde bile çalabiliyorlar, özellikle kask hırsızları da var bu piyasada.

Çok merak ettiğim bir konu var, emniyet teşkilatının absürd isimleri ile tevdi, bazı operasyonları vardır. beyaz balina, şafak, baykuş veya diğer hayvan isimleri veya işte duymuşsunuzdur çeşitli operasyon isimleri vardır. bunlar hep oto hırsızları, kalpazanlar, banka dolandırıcıları, kredi kartı dolandırıcıları, nitelikli suçlar ve tümdiğer organize suçlar ve çetelere yöneliktir. ben hiç motosiklet hırsızlarına yapılan bir operasyon duymadım, sanki bisiklet çalınıyor, hiç bir değeri yok, "zaten bu şeytan işi, binmesinler" diye mi düşünüyorlar acep.

Geçmiş olsun ya baya mundar bi günmüş sizin için ama en azından motoru zamanında yakalamışlar. Allah beterlerinden saklasın .

seneler once hak ettigi itibari goremeyen konunun gunu bugunmus

konuyu acan arkadas profilinde hala beat surdugunu yazdigi icin millet uyanamiyor olaya :D

vay pendik gözdağı bizim mekan... gelirseniz bir daha haber edin...

geçmiş olsun motorlarınız her zaman görebileceğiniz yere park edin...

Geçmiş olsun. Nasıl çalıştırıp gidiyorlar şu motorları anlamak mümkün değil.

Aradığınız kişinin ismi aslan, burnunun altında o dudaklarının birleşitiği yer yarık gibi olması gerekiyor, kendisi sanırım motorcu oralarda biyerde. Ustam söyledi direk, bilinen birisi sanırım.

Motosiklet takip sistemi istersen bilgi verebilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar