Motorum bugun 1 Yaşına girdi (22.000km)

asm

1 Yılda 20.000 km.

Hey maşallah :)

Nice kazasız belasız yıllara inşallah.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ohhooo daha 1 yaşındaymış :p daha nice km lere

nice kilometrelere benim mz 98 model sıfır almıştım daha 15 000 km yapabildim iyi yapmışın o kadar yolu

maşşallah nazar değmesin sende benim gibi çok km yapmışsın bende 1.5 yılda cbf le 28.000 km yapmıştım nice km lere

Mötör hiç durmamış anlaşılan günde ortalama 60 km yapmış :) Nice km.lere

daha nıce 22000 lere.ALI 100.000km yı devırıcem demıstın,kararlısın bunda.kazasız surusler.Şeref

Benimkide mart 13 te 1 yaşına girecek km sini söylemek istemiyorum..:)

nice yıllara Allah kazadan beladan korusun...

Çok teşekkür ederim. Amin Allah hepimizi kazalardan korusun.

Maşallah ,nazar değmesin :)

Amin Teşekkür ederim :)

bizleri bigilendirdiğin ve paylaştığın için teşekkürler; nice 22.000 lere kazasız belasız keyifli yolculuklar...

Ne demek Erol Ben teşekkür ederim. Bilgi ve tecrübeler paylaştıkça anlam kazanır.

Maşşallah diyorum. Bu gezilerin tadı başka hiçbir şeyde yoktur sanırım.

Nice kilometrelere..

Motosiklete de aşağı yukarı 1 yıldır biniyorum. Daha önce motor gördüğümde benim için hiç bir anlam ifade etmezdi ama şimdi diyorumki ;

-Rüzgarı yüzümde hissettiğim sürece varım - ;=)

nazar değmesin nice km lere :) beraberde yol yaparız inşallah birgün..

Nazar bocuğu jesti için çok teşekkür ederim. ;) Çok anlamlı gerçekten. Elbette bende bir gün beraber yol yapmak isterim. Görüşmek ümidi ile.

nice yıllara işallah 20 bin km süresinde kaza dışında motorun seni hiç üzdü mü arıza felan oldu mu ?

Merhaba 22.000 km boyunca motorum hiç üzmedi. Dediğim gibi herhangi bir arızası olmadı standart 4000 bakımlarını yaptırdım ve her 2000km de birde yağını değiştirdim. Gerek performansı gerek rahatı oldukça yerinde. Her türlü yol koşullarına gelen dylan'ın yeri bambaşkaymış gerçekten.

hatta maşallah öyleki bugune kadar neredeyse motoru çalıştırmak için 2.kez bile marşa basmadım diyebilirim. Allah herkesin gönlündeki motoru nasip etsin.

müzik bitirdi beni, hüzünlere boğdu, dağıldım!! :p
şaka bir yana nice senelere, nice kilometrelere inşallah!

Merak ediyorsan Müzik : Enya -Dreams

kazasız belasız cezasız daha nice 22.000 km lere inşallah
video da çok güzel olmuş ellerinize sağlık
ayrıca müzik de çok etkileyici

Sağolun çok teşekkür ederim hedefim 22.000 x 10 :)

dostum nice 22.000 ler ve kazasız sürüşler diliyorum...dylanın bende çok ayrı yeri var kendi motorum dahil bütün motorlar ayrı o ayrı benim için.sebebini tam olarak bilmiyorum ama onda beni çeken birşeyler var belki performansı belki tasarımı belki sağlamlığı belki...belki...belki....tam olarak anlayamadım

motoruna iyi bak :)

:) Böyle hissetmen normal Dylan motordan ötesi bişey :p Şaka bir yana ama dylanla biraz zaman geçirdiğinde aranda bir bağ oluyor. Dylan'ını satan arkadaşlarım gerçekten pişman ve cc küçültme pahasına dylan'a geri dönmek istiyorlar.

walla maşallah yaa video da çok güzel olmuş nice 22bin km lere,plaka da 10 numara kazasız belasız... :)

Plakayı hiç sormayın :p

allah daha nice kazasız km ler nasip etsin...motoruna bi doğum günü pastası da alırsın artık.....:rendeer::rendeer:

Bugun temizledim ve yağını değiştirdim işte onun için en iyi pasta bu :)

nice kilometrelere benim mz 98 model sıfır almıştım daha 15 000 km yapabildim iyi yapmışın o kadar yolu

Motor aşkı arkadaşlar. Üzerinden inesim gelmiyor. Birde ekonomik, sorunsuz ve her yola gelebileek bir motor olunca bu hisler dahada artıyor.

uzun yolda gaz kesmeden 120-130km hızla sorunsuzca gidebiliyorsunuz
Dağlara tepelere çıkabililiyorsunuz
Şehir içi kıvraklığı ani hızlanması ve kaymayan kombine frenleri...

Üstelik 9 litre ile en az 320km yol yapabiliyorsunuz.

maşşallah nazar değmesin sende benim gibi çok km yapmışsın bende 1.5 yılda cbf le 28.000 km yapmıştım nice km lere

Sizede maşallah hiç fena bir rakam değil.

Mötör hiç durmamış anlaşılan günde ortalama 60 km yapmış :) Nice km.lere

:) hehe kaza yaptığım zamanlarda vakit kaybetmeseydim 25.000'i de geçerdim.

daha nıce 22000 lere.ALI 100.000km yı devırıcem demıstın,kararlısın bunda.kazasız surusler.Şeref

Benim asıl hedefim 199.999km yi devirmek. Çünki bu km den sonra sayaç sıfırlanıyor :) Sonrada motor yeniden -sıfır km- oluyor :)

..ve cevap yazamadığım tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Motor sevgisi ve kardeşliği bambaşka...

Son düzenleme:
daha nice kilometlere yüzün hep güleç,başın hep dik ve sağlıkla ve ve ve tabiki kazasız belasız binersin inşallah. :rendeer::cat::)

cok okuyan deıl cok gezen bılrı tekerine tas gelmesin nice yıllara dıyorum dylanına sana da

Vallahi bravo be kardeşim. Ben motosikletimi sürekli kullanıp işe bile onunla gidip gelmeme rağmen 2005 model makina ile henüz 20000 km. yapabildim. Galiba sen geceleri de uyumadan gezdin. Motoruna maşallah. İnşallah kazasız belasız daha nice 20000 km. ler yaparsın.

mutlu yıllar diyelim nice senelere.birde akşamlarıda motor üstündemi uyuyorsun bir senede ne bu km.vay be

Vallahi bravo be kardeşim. Ben motosikletimi sürekli kullanıp işe bile onunla gidip gelmeme rağmen 2005 model makina ile henüz 20000 km. yapabildim. Galiba sen geceleri de uyumadan gezdin. Motoruna maşallah. İnşallah kazasız belasız daha nice 20000 km. ler yaparsın.

Oturduğum konum itibari ile bakkala bile motorla gidip geliyorum, ayrıcada her fırsatı değerlendirip motorla bi yerlere gitmek için bahane yarattım kendime. Son 2.5 aydır ise hergün yeni işime git gel 80-100km yapıyorum.

inşallah uzun yıllar kullanırsın...10 . yaşınıda senin altında geçirir..........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar