Motorum bugun 1 Yaşına girdi (22.000km)

dsc03383gb6.jpg

Merhaba arkadaşlar motorumu 1 yıl önce tam bugun almıştım. Ve o zamandan bu zamana kadar tam 22.000km'lik macaremız oldu. Bu süre içerinde yaptığım kazadan dolayı 45gün kadar da motordan uzak kaldım.
2 ay önce hazırladığım motorumla gittiğim bazı yerlerin görüntülerinden oluşan videomu'da sizle paylaşmak istiyorum.

http://video.google.com/videoplay?docid=-851094645398344314&ei=jkONSYbzEIrSjgKo8Im5Cw&q=honda+dylan+20.000

( Ayrıca tesadüftürki 1000. mesajımıda bu başlıkla yazmış oldum:) )
Hoşça Dostça

Teşekkürler

Batı'da : Tekirdağ, Edirne, Saros, Çanakkale ve ilçeleri..
İç Anadolu'da : Çankırı
Karadeniz'de : Adapazarı, Düzce, Bolu, Abant, Yedigöller,
Ege'de : Balıkesir, Manisa, İzmir, Aydın, Söke, Muğla, Bodrum
Marmara'da : İstanbul(hemen hemen her karışı)

İşte yaklaşık olarak gittiğim yerler böyleydi. Seneye'de ihmail ettiiğim Tüm karadeniz inşallah :)

Bu kadar yol boyunca bir kere arka lastiğim patladı, ve bunun dışında yağ,havafiltresi, buji dışında değişen parçası olmadı arızalanma vb olmadı.
Kaza bile yapmış olmama karşın 1 kuruş masraf çıkarmadı bana.
Bu vesile ile Honda kalitesini birkez daha vurgulamak isterim.

Son düzenleme:
Videonda hoş olmuş, müzik seçimin resimlerle özdeşmiş. Ayrıca plakanı çok beğendim :)

İnşallah tüm Karadenizide dolaşma fırsatın olur. İmrendim açıkcası gezdiğin yerleri gördükçe. Önümüzdeki yıllarda bende çok istiyorum böyle geziler yapmak.

bizleri bigilendirdiğin ve paylaştığın için teşekkürler; nice 22.000 lere kazasız belasız keyifli yolculuklar...

Maşşallah diyorum. Bu gezilerin tadı başka hiçbir şeyde yoktur sanırım.

Nice kilometrelere..

nice yıllara işallah 20 bin km süresinde kaza dışında motorun seni hiç üzdü mü arıza felan oldu mu ?

müzik bitirdi beni, hüzünlere boğdu, dağıldım!! :p

---

şaka bir yana nice senelere, nice kilometrelere inşallah!

Nazar değmesin kazasız belasız nice 22.binler yap videoda gerçekten güzel olmuş.

kazasız belasız cezasız daha nice 22.000 km lere inşallah
video da çok güzel olmuş ellerinize sağlık
ayrıca müzik de çok etkileyici

dostum nice 22.000 ler ve kazasız sürüşler diliyorum...dylanın bende çok ayrı yeri var kendi motorum dahil bütün motorlar ayrı o ayrı benim için.sebebini tam olarak bilmiyorum ama onda beni çeken birşeyler var belki performansı belki tasarımı belki sağlamlığı belki...belki...belki....tam olarak anlayamadım

motoruna iyi bak :)

walla maşallah yaa video da çok güzel olmuş nice 22bin km lere,plaka da 10 numara kazasız belasız... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kullan honda sağlam motordur daha çok km yaparsın dikkat et kazalardan korun....yolun açık olsun:rendeer:

allah daha nice kazasız km ler nasip etsin...motoruna bi doğum günü pastası da alırsın artık.....:rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar