Motorum bağlandı

Merhaba arkadaşlar ben moto kuryeyim yemek sepetinde 45-50 gün önce yunus ekipler motorumu bağladı motor numara okunmadığı için motor 50 gündür otoparkta her geçen gün para yazıyor emniyete gidiyorum haber bekliyeceksin diyorlar incelemeye gidicek diyorlar 50 gün oldu hayla gitmedi motor incelemeye sizce bunun daha farklı bir yolu varmıdır işleri daha hızlı ilerletebilceğim motorunda eski sahibleri tanıdık geçmişi bilindik sordum hayır dediler motor değişmedi dediler napmalıyım sizce motor no okunmuyor motorda ama şase uyuşuyor

Motor kimin üzerine..Haber bekleme evrakları al eline peşine düş yoksa çok beklersin..

Motosikleti
DUKE 250
motorun kaç model, daha önce muayneye girdi mi? muayne de motor no okunamıyor ibaresi varmı?

Motor kimin üzerine..Haber bekleme evrakları al eline peşine düş yoksa çok beklersin..
Benim üzerime motor her sormamda karokala bekliceksin diyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi evraklarla peşine düşcem ki valla başıma ilk defa böyle olay geliyor sicilde temiz napcağımı bilemedim bekliyoruz her geçen gün otopark yazıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

motorun kaç model, daha önce muayneye girdi mi? muayne de motor no okunamıyor ibaresi varmı?
2019 model honda activa s Evet daha önceki sahiplerinde motor no okunmuyor yazıyor muayne belgesinde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar