hocam oynayınca tabiki yapar ama arkadaşın sorunu eskiden 115 yapıyormuş şimdi yapmıyor hiçbirşeyi değişmediği halde.
Bırak adam ön dişliyi büyültsün kardeşim,moralı yerine gelsin
hocam oynayınca tabiki yapar ama arkadaşın sorunu eskiden 115 yapıyormuş şimdi yapmıyor hiçbirşeyi değişmediği halde.
motoru kalkıslarda tak diye ses yaptığı için ustaya götürmüstm balatalrın bittiğini zannedmiyorum usta komple baskı balata değiştirdi tasında değisek dedi tas öyle kaldı değiştirmedim ilk zamanlarda yapmadı sonra tekrar yapmaya basladı tak diye motor kalkısta vurarak kalkıyor
ön dişliyi istediği kadar büyütsün motorda güç olmadıktan sonra dişli neye yarar ?Bırak adam ön dişliyi büyültsün kardeşim,moralı yerine gelsin![]()
benım ybr nın videosunu koysam yıne banlanacambende 4 viteste 125 i geçiremedim
5 vitestede en son iniş aşağı otoyolda 145 gördüm videomda 135 i geçiremedim ee bi elinde kamerayla olmuyor
---------- Post added at 19:32 ---------- Previous post was at 19:30 ----------
ön dişliyi istediği kadar büyütsün motorda güç olmadıktan sonra dişli neye yarar ?
al bitane 600 cc makina o geçti bu geçti derdin olmasın 125 lik makinadan ne bekliyosunuz anlamıyorum ki, neymiş diğer 125 ler geçiyomuş ... sen gidersin 100 le diğeri yanından geçer 105 le motorun ciğerini sökersiniz sonra çok temiz diye ilan çıkarırsnıız memlekete koş arkadaş ... 125 lik makinanın oluru 80 bilemedin 90 dır ne diye ciğerini sökersiniz ... şahin aldım ferrari gibi gitmiyor oldu gitseydi bari
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------
arkadaşım işkembe-i kübradan sıkmadan önce km saatinin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etseydin keşke, al bi tane gps onla video çek ondan sonra yaz buraya
sen kımsın arkdasım necısinde 125 cc dıye kucuk goruyosun sen ucağımı bınıyosunda beğenmıyosun ımkanı olan var olmayan var senın gıbı.... inat gps alıp çekerim videomuda kim olduğun belli değil dün üye olmuş gelmiş burda artislik yapıyor
sen kımsın arkdasım necısinde 125 cc dıye kucuk goruyosun sen ucağımı bınıyosunda beğenmıyosun ımkanı olan var olmayan var senın gıbı.... inat gps alıp çekerim videomuda kim olduğun belli değil dün üye olmuş gelmiş burda artislik yapıyor
dünden evvel gelenler artistlik yapabiliyor mu burada? söylediğine göre yapabiliyor zira seni pek artist ötesi gördüm. 125cc yi elbette küçük görmüyorum ancak senin zihniyetindekileri küçük görüyorum maalesef. zoruna gitmesin kardeş.