Motoru satarken plakayı vermemek

Merhabalar motorumu bu haftaiçi satıyorum. Şöyle ki plakayı vermiyicem bunu karşı tarafta biliyor. Merak ettiğim plakayı vermememin bana masrafı olur mu veya bu vermediğim plakayı yeni Alıcağım motora takarken çok bir masrafa girer miyim? Zamanım olmadığı için trafik şubeye gidemedim. Yardımlarınıza ihtiyacım var, herkese kazasız belasız sürüşler.

plakayı vermemek diye bir şey yok bildiğim kadarıyla.
satın alan kişi plakayı değiştirir ise 100 tl gibi extra ücret ödüyorsunuz noterde.
sonrasında senin plakan açığa alınıyor ve sisteme dahil ediliyor ilerde.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Motoru satarken alıcı plakayı değiştirmek istediğini söyleyecek. Boşa çıkan plaka da plakanın harf grubuna göre bağlı olduğu trafik tescil bürosunun listesine girecek. Sen plakayı alana kadar birilerine sıradan o plakayı verebilirler :)

Böyle olmaması için trafik tescile gidip ilgili memur ile bu konuyu görüşüp halletmen ve gerekli bağışları yapman lazım.

motoru satman ile alman arasında çok boşluk bırakma, hepsini bir iki gün içinde hallet.

Bu işleyiş tamamen doğru olmayabilir, bildiklerim kadarı ile yorumladım.

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Eski plakasını yeni arabasına takan tanıdığım var, çünkü güzel bi plakaydı çok aramıştı. nasıl yaptı bilemiyorum fakat oluyor.

notor şatışında plakayı vermeye biliyorsun alacağın araca koyabilirsin ben eşekkık ettım devrederken adım taner plaka tn idi devrederken baktım tn vardı ılcede plaka olarak noterde 30 tl fark oluyo sadece sonra dedım varmıs zaten tn yenı cıkartmaya gıttım vermedı o.ç ler bagıs yapcan dedı 2 bın lıra ıstedı bende gönder sıradan neyse 1 kurus vermem dedım yenı plakam oldu tp :)

en son 3 ay önce 3000 tl istediler bizden...bizzat bağcılar trafik tescil ile görüşmüştüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar