babam tam bir bisiklet hastasıdır bisikleti benim duke 125 den değerligeçen mercedes sprinter teklif ettiler kabul etmedi inanamıyorum hala
bisiklet de başka bi tutku 50 bin liralık bisikleti olan adamlar gördüm vay arkadaŞ![]()

Krona ek olarak sedona da alternatif ama 350 dolardan başlıyor bayisini bulup pazarlıkla alınabilir![]()
Bende böyle net yorumlar bekliyordum. ilgin için teşekkür ederim.
Hamlık kötü bir şey, Her yere hazır motor altımızda gitmeye alışmışız. işe 10 km eve 10 km günde 20 km yol yapacağım.
Uzun yol sadece motor ile yaparım. Bisikletlerle grup halinde gezeriz ama oda 50 km yi biraz zor yaparız gibi geliyor.
En baba 400 TL verebilirim. Aslında 200 TL ye araba sebebim eğer sıkılır atarsam paraya yazık olmasın. insanoğlu nankördür.
Motor olunca bisiklet kasabilir. Ama azimliyim her daim binerim diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim, bütçe olayını anlayabiliyorum. Tek tavsiyem şehir tipi bisikletlerden almandır; dediğim gibi dağ bisikleti alma, pedalına yazık.
Bende o yüzden ucuz bir şey bakıyorum. Ama bir yaz ayında da dökülsün elimizde kalsın istemiyorum.
26 jant bisikletlere bakıyorum. 24 de olur. Çünkü boy 1.69 kısayım ben kısayımValla birazdan işten çıkacağım.
Gitmediğim bianci servisi vardı ona bakacağım. Birde korka korka saldano bayine gireceğim. Uygun fiyatlı bulursam bugün bisiklet sahibi olurum. :cat:
merhaba tolga uzun zamandır aslında senin paylaşımlarını takip ediyorum extremeye neler yaptığını hatta üzerine yattığın bir fotoğrafın var ben o zaman extremeyi çok büyük sanmıştım ama meğer senin boy. neyse bende 1.80 boyunda ama 105 kg ondan zayıflamak için bende alcam bir çay söylersen bende kocaeliden gelirim yanına totoyu eritmek adına.

İşte bende böyle bilinçli açıklamalar bekliyordum. 2-3 kişiden duyunca insanın içi rahat ediyor.
Benim boyum 1.68 acaba 26 jant değilde 24 jant mı seçsem. Rahat sürüş için bu boya göre 26 jant uygun mudur acaba ?
Ne motor da ne bisiklette boyumuza göre bulamıyoruzV fren benimde tercihim. Hidrolik yada disk alıp başa bela ve masraf almaya gerek yok.
Sadece işe git gel ve kardio için bisiklete binmek istiyorum. Biraz nefes açalım ama eziyet çekmeden zevk alarak, UUuuu çok pis bi açıklama oldu :mrgreen:
Limit Sınırı 500 TL üstüne çıkamam. ne yazık ki, ilgin için çok teşekkür ederim. :cat:
üstad benim de binme amacım seninkiyle aynı...ve çok faydasını gördüm inan...iş yerine eşofman şort vs gelip çantada üst baş taşıma eziyetini çekiyorum ama inan koymuyor... öncelikle senin boyun jant boyu ile ilişkili değil..senin boydan dolayı yapacağın tercih kadro boyu ile ilgili..bisikleti bacak arana aldığın zaman orta demirin testislerine değmemesi gerek..ölçü bu..24 jant boyun çok kısa olsa bile küçük olur ki bu meredin koltuğu boya göre ayarlanıyor zaten...yani boydan dolayı tedirginliklerini kadro boyu seçerken ön plana taşıman lazım...onun için internetten kadro boyunu belirlemeden alma. kron xc 250 bakabilirsin senin fiyat aralığına yakın..ikinci el düşünebilirsin...
4 yıldır kullanıyorum. Şükür hiçbir sıkıntısı yoktur. Tavsiye ederim. Tek sıkıntı koltuk. araya kaçıyor![]()