Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence sıvar :queen:
arabam bu
[url]http://i.hizliresim.com/Zk70nA.jpg[/url]
140 kg ağarlığında 200c lik motosiklet
bagaja sıvar mı?
Motor rodajını düzgün yapmak için anayola çıkmak istemiyorum 80 kmh nin altında gidersem trafikte sıkıştırırlar beni kitapçıkda rodaj 40 kmh 6.vites diyor
Edit: A ehliyetim var
hangi rodajmış bu ?
birde bir şey sorucam hangi motor 40 km hız ile 6. viteste gidiyor çok merak ettimheralde dişliler ufacıııııık ve motorun son hızı 60
![]()
Motorun ölçüleri bellidir, bi de arabanın bagaj kısmını ölç dikine ve çaprazına, sığıyosa sığıyodur yani burda millet ne bilecek bunu ölçüp sen bileceksin. Arka koltuğu da sökmen gerekecek muhtemelen.
Ayrıca 40 km hız ve 6. vites işinde bi yanlışlık var gibi sanki, onu bi araştır sen.
Biri kafa buluyo da kekleniyoruz mu yoksa![]()
Şu motorun marka modelini söyleyiverde hepimiz rahatlayalım :mrgreen:
bagaja sıvar mı?
kitapçıkda rodaj 40 kmh 6.vites diyor
Edit: A ehliyetim var
Sen öyle kitapçığa inanma. Pulsar ile 6. viteste 40km hızla yokuş çıkmaya çalışırken motor stop etti arka teker kilitlendi. Foruma yazmıştım sövüyolardı öyle motor mu sürülür diye. Sen şimdi kitapçıkta 6. viteste 40'la git yazıyor diyorsun :queen:kitapçıkda rodaj 40 kmh 6.vites diyor
Uzun yolda yardırınca çok hafif eğimde 150'yi görüyo. 156 km hıza kadar çıktım hiç de fake değil. 170 yaptıranlar arka dişliyi küçültüyo.motorun gerçek son hızı 144 kmh
youtube de 155 - 170 kmh hızları görenler var fakat hepsi fake