- Konu Yazar
Yaş ufak üstüne gitmeyin fazla.
Bravo çok olgunca ve gelişmiş bir yorum. Sizden ricam fikriniz yoksa zikriniz de olmasın. Eğer anlamadıysanız ; boş yorum atmayın demek.
Yaş ufak üstüne gitmeyin fazla.
Hala beklemedeyim çok sevgili moderatör bey. 1 ay motor yatırma ile ilgili herhangi bir yer bulamadım forumda. Siz bu kadar iddialı iseniz gösterin diyorum işte gayet açık. Aklınızca dalga geçmeye falan çalışıyorsunuz bir de gelmiş yok erken doğum falan. Forum kurallarını da daha önceden okumuştum. Sizden ricam varsa eğer ilgili bir topic linki paylaşıp burayı kitleyin. Eğer yoksa da lütfen dalga geçer gibi konuşmayın. Üslubunuz hoşuma gitmiyor.
Motorum 4 ay yattı hiçbirini de uygulamadım . Tek marş . . . çalıştııııı
örneğin 1 ay hiç çalıştırmadık kullanmadık motoru aküsü kesin bitermi? zaten ben motoru akdıığımdan berii aküyü şarj etmiyom 8 ay falan oldu
akün yenide olsa uzun süre sarj edilmez ise biter. akünün kaliteside önemli bazen 1 ay çalıştırmazsın tek marşta alır bazen 2 gün çalıştırma almaz en iyisi düzgün şarj olup olmadığını kontrol etmektir.dediğim gibi ataba şarj cihazları var ondan al aküyü şarjda bırak,ne zaman biteceğini en iyi akün cevap verir tarih zaman veremeyiz:rendeer:
:queen:
bende tekirdağda yaşarım arasıra.
1 saat gezmek çok yere gitmek demek.
ilk önce akün sağlam olcak.
merdiven altıda o kadar soğuk olmaz dışarısı gibi.
40 günü aşkın süre çalıştırmadım bodrumdaydı motorum, çektim jikleyi bastım marşa tıkır tırkır maşallah.
aküyü alalı 1 sene olmuştur sanırım.
ama genede sen gez arada 20 25 dk ben gezmedime pişmanım başkasını görünce içim gidiyor.
tekeriniz düz bassın.
|
||||||||||