Motorsuz Motorcudan Selamlar :)

Merhaba arkadaşlar ben Ankara'dan 24 yıllık Ali. Yazılım geliştiriciyim. Henüz motosikletim ve ya kullanma bilgim yok ama genel olarak bastırılamaz bir ilgim mevcut :) Burada sizlerin paylaşımları ile çok şey öğrenebileceğimi düşünüyorum selamlar hepinize :) Umarım bende bir gün "şu motoru aldım nasıl" gibi başlıklar açabilecek duruma gelirim :)

MT Ailesine hoş geldin. Burada motor ile ilgili her tür bilgiye doyacaksın. Sormaktan çekinme,
YBR mi CBF mi sorma birde başlangıç için 500 600 cc falan düşünüyorum diye sorma gerisinde sıkıntı yok :mrgreen:

Hoşgeldiniz Hocam İnşallah Kısa Sürede Motorsiklet Sahibi Olursunuz İyi Forumlar :)

Hocam hoşgeldiniz. İnşallah kısa sürede birçok şeyi öğrenip motor sahibi olursunuz.

Ne demişler

"Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp"

Merhaba arkadaşlar ben Ankara'dan 24 yıllık Ali. Yazılım geliştiriciyim. Henüz motosikletim ve ya kullanma bilgim yok ama genel olarak bastırılamaz bir ilgim mevcut :) Burada sizlerin paylaşımları ile çok şey öğrenebileceğimi düşünüyorum selamlar hepinize :) Umarım bende bir gün "şu motoru aldım nasıl" gibi başlıklar açabilecek duruma gelirim :)

Hocam malesef motoru olmayanları almıyoruz.:mrgreen:şaka şaka

Foruma hoş geldin

Hoşbulduk arkadaşlar umarım kısa zamanda motor sahibi olurum ben de :) Sizden öğreneceğim çok şey var gibi şimdiden :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar