Motorsuz bir kış geçirmek

özellikle kar yağan illerde oturan motor dostlarımın bütün kış mevsimi boyunca motorsuz ne yaptıklarını,yerini neyle doldurduklarını merak ettim.izmir'de kar yağmadığı için bu konuda kendimi şanslı sayıyorum:cherry:

Kanında aşırı miktarda delilik yoksa , brandasını örtüp sehpaya alıp yatırıyorsun malum istanbul da da kar yağabiliyor :)

tatil konyada 3 ay veya 5 ay surebılıyor ara sıra calıştırıp sesını dınlemessen

F54

ben karda dahi biniyorum motor a ne yapayım canım istiyor:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kanında aşırı miktarda delilik yoksa , brandasını örtüp sehpaya alıp yatırıyorsun malum istanbul da da kar yağabiliyor :)

Eğer benim daha önceki yıllarda yaptığım gibi hava soğuk, yağmur yağıyor gibi bahaneler üretmezsen İstanbul'da motosiklet kullanılmayacak en fazla 1 bilemedin 2 hafta olur. :)

F54

valla iyi cesaret:)
çin malı cub kar soğuğuna dayanamadı onu sattım bakalım ybr karda ne yapacak umarım soğuğa dayanır yoksa bay bay hepimiz yani:queen: çok zevkli olduğunu söylemekte fayda var deneyin görün tabi kar bulabilirseniz:queen:

bende geçen dönem kar yağdında okula motorla gidip gelmiştim. Tabi 2 metre kar yoktu yarım karış veya erimiş di. Bu sene motoru sattım. Ne alıcam bilmiyorum.
Enduro hastayım ama pahalılar. Honda Translap XL700 üm olsun 2 metre karda biler sürerim :)

çin malı cub kar soğuğuna dayanamadı onu sattım bakalım ybr karda ne yapacak umarım soğuğa dayanır yoksa bay bay hepimiz yani:queen: çok zevkli olduğunu söylemekte fayda var deneyin görün tabi kar bulabilirseniz:queen:
kar bulmak için şehir dışına 15km çıkmak yeterli:)ybr karda hikaye cros olsa neyse:))

kar yağsada bide karda binsek motora bakalım nasıl oluyomuş :) ama yağmıyor:(

Ankarada lokontada pakette calısıyorum yaz kış yağmur çamur ybr kulanıyorm lastik sçimini iyi yaparsan dikatli olursan bi sorun yaşamıyorsun tabi kyafetlerin tam olacak yoksa yamulrsn soğuktan : )

F54

benim korumalar tam dizlik kask vs ne ararsan var lastikler pirelli mt65 yağışta yol tutuşu güzel

kar haricinde az buzlu yolda dahi kullandım ama ne kullanmaydı bana sor :cherry:

Aranızda kış deneyimi olan var ve benimde size sorularım var :) Motosikletimle ilk kışım ve kışın da binmek istiyorum önerileriniz var mı acaba :)

Bir Ankaralı olarak bu konunun açılmasını ve konuyu açan kişinin özellikle izmirli olmasını şiddetle kınıyorum, ayıptır arkadaş!

F54

ankara soğuğunda kışın motora binersen kendine hastaneden rezerve yatak ayırtsan ii olur iç anadolunun soğuğunu ii bilirim malatyada kaldım -25 derece aralık ayında soğuklar daha yeni başlıyor dediler:santa: hiç tavsiye etmem yani ama sen alışkın olman gerek

Motosikleti
VFR1200X
Biz ankarada motorlarımı kara gömerken diğer sıcak memleketteki arkadaşların motora binmesini kınıyoruz. Onlarda binmesinler :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar