Motorsikletim komple yandı lütfen yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Honda türkiyeyide aradım
ordaki arakdaşında böyle bir konud tam bilgisi olmadıgından bu tüketici sorunu oldugundan karşılamayabilirler size bir çekici gödnerelim
ücreti 50 ytl dedi
deidm neden para veriyorumki nasıl hzmet bu şuanki sorun tüketici sorunu görünüyor bizden kayanklı görünmüyor dedi oyuzden parasını + kdv alırız dedi

oyuzden bende o görüşmeden sonra bir kaç avukat arayışı içine girdim faakt prosedürü ve tam detayı bilemdiğimden bilgisi olan arkadaşlar için size danışmak isteidm yarın sonu alamazsam kaymakamlıg ve hakem heyetine gideceğim bilgi alacagım gerekirsede bir avukat aracılığı ile dava açacagım inşallah HONDA bu aşamaya gelemden magduriyetimi giderirtek temennim o

fotolar çok can sıkıcı ya düşünüyorum da evlat acısı gibi öncelikle geçmiş olsun . .
ödemek zorunda burda haklısın kimse kendi motosikletini kundaklamaz ispat ettikten sonra kazanırsın daavayı

Ödemezlerse benim gibi HONDA kullanan arakdaşlarla gidip Oturma eylemi yapıcam hondanın kapısında ..

zaten bir kundaklamadan bahsedemezler deliller kundaklama üzerine değil
ayrıca bir motoru kundaklayacak olsanız kafa kısmınımı yakarsınız yoksa benzin döküp motor kısmını yada koltuk kısmının altnımı motora zarar vermek için ..?

mtorsiklet kafa kısmında 1 plastik dahi kalmamış göstergeler ibreler koskoca kafa grenajı erimiş çamurluk sonra eriyen parçalar deponun altınadogru anmya devam etmiş depoda yanınınca geriye dogru hızlı bir yangın başlamış motorsikelt KAFA kısmından muhtemelen kablolardan elelktirik almış .. benim düşüncem ve resimlerde görünen böyle..
Zaten benzin alev aldıgında ben deponun patlamasından korktum okadar çok alev çıkıyorduki ve gürültülü bir şekilde ..
söndürme aşamasında saçlarımın bir miktarı yandı...

Büyük geçmiş olsun, çok sinir bozucu bir olay. Bence de diğer arkadaşların da dediği gibi haklarını kesinlikle aramaya bak.
Tekrardan geçmiş olsun.

Honda gibi bi firma umarım böyle bi arızayı kullanıcı hatası demez herhalde cok geçmiş olsun...

Honda gibi bi firma umarım böyle bi arızayı kullanıcı hatası demez herhalde cok geçmiş olsun...

bir motorsikletin böyle yandıgına ilk kez şahi oluyorum HİÇ Bİ MODİFİYE YAPILMADI ve kullanıcı hatsı olması normal koşullarda imkansız
çünkü oynanmadı. motoriskelt sabah 6,30 esnasında ruzgarında yogun olmasından kaynaklanan ve bir muhtemelen kısa devreden ale valdı ve andı böyle bir drumda kullanıcı hatası durup duruken alev alan motorsikeltte sizce olaiblir mi:?

ki alalh korosuun130-140 km hızla giderken yansa inanın yangın esnasında çıkan alevleri görseniz benzinide etkisi ile 2 nci kata kadar ulaşıyordu
siz durana kadar çoktan ölmüş olurdunuz..

tek temennim hondanın suçu üstüme yıkmaya kalkmaması ve dürüst davranması
yarın servise götürücem ve bilir kişi gelip inceleyecek

kardeşim umarım motorun yenilerler seni üzmek için söylemiyorum ama bu iş kolay olmuycak herhalde daha öncede böylede bi olay duydum olay çözülene kadar cocuğun anasından emdiği süt burnundan geldi yani arkadaşımın anlattığına göre,allah yardımcın olsun cok cok geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Çok büyük geçmiş olsun.O an yaşadıklarınızı kestiremem ama az çok tahmin edebiliyorum:pale:
Umarım Honda gibi büyük bir firma sizi yarıyolda bırakmaz.Sonuçlarını yine buradan yazarsanız seviniriz.

Tekrardan geçmiş olsun...

Yarınki görüşmelerim ardından gelişmeleri yazacapım eger aksişeyler söylerlerse nasıl davranmam gerekitği konusnda budan sizle tekrar bilgi paylaşımı yapacağım...

Büyük geçmiş olsun. Motorunuzun yanmış resimlerini görünce içim bi tuhaf oldu. Herkesin her an başına gelebilecek bir olay doğrusu.

Dikkatimi çeken diğer birşey motorunuz merdiven boşluğunda sanırım merdivenleri gördüm. Dua edinde eve yangın sıçramadı... Benzin sonuçta akar ve yanarak ilerler... Allah daha büyüğünden korusun...

yanında kömürlük vardı orası tutuşmamış olması en büyük şanstı zaten

Slm.Kardeşim çok büyük bi tehlike atlatmışsın bununla geçmiş olsun yol'da giderkende olabilirdi verilmiş sadakan varmış.koskoca Honda markasının böyle bir kazada garanti kapsmı olmaz!a getireceğini sanmıyorum,yanında olacaklarından eminim.Yapabileceğimiz,elimizden gelecek bir şey varsa sevinirim.Tekrar büyük geçmiş olsun..Şükoo.

Çekici konusunda... Dedikleri gibi tüketici hatası olup olmadığını bilmedikleri için haklı olarak çekici parası alırlar. Fakat eğer garanti kapsamında çıkarsa çekicinin parasını talep etme hakkınız var ve size geri ödeme yapılır...

orasını yarın anlıycaz yarın motoru servisine bırakıcam inceliyecekler çamura yatmazlarsa kontak olduğu anlaşılacak

Bu herkesin başına gelebilir geçmiş olsun insanlar neden çin motosikletlerini değilde japon motorsikletlerini tercih ediyor kalite ve güvenlik için sonucu buraya yazarmısın sonuca göre bir sonraki motosikletimin Honda olmamasını bile düşünebilirim.

Bu herkesin başına gelebilir geçmiş olsun insanlar neden çin motosikletlerini değilde japon motorsikletlerini tercih ediyor kalite ve güvenlik için sonucu buraya yazarmısın sonuca göre bir sonraki motosikletimin Honda olmamasını bile düşünebilirim.

Çin veya Japon veya İtalyan yada Alman farketmez dediğin gibi bu tür şeyler herkesin başına gelebilir.
Tabi elektrik bağlantıları iyi yalıtılmamış kalitesiz sistemlerde bu oran çok daha yüksektir. Ve bazı çin mallarının çok baştan savma elektrik sistemleri olduğunu gözlerimle gördüm.

Eski motorumu baştan sona sökmüştüm ve cbr'ın elektrik sisteminin kalite konusunda bir sorunu olmadığını söyleyebilirim.

Fakat tabiki bu hiçbir zaman sorun yaşamayacaksınız demek değildir. Dünyanın en kaliteli motorunu alsanız bile bu sorun çıkartmayacağı anlamına gelmez.

200-250 milyon dolarlık boeing sorun çıkartabilirken bir motosikletin çıkarması çok ilginç bir şey değil.

Fakat kendi kendine oluşmuş ise bu sorun , Honda'nın da bu motoru garantiye sokması gerekir diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar